Uz prozračne i lagane katfane, tunike, paree i haljine, na plažu volimo nositi i hlače u kojima se osjećamo kao da nemamo ništa na sebi. Riječ je o najlaganijim modelima hlača širokog, lepršavog kroja, a obožavamo nositi i modele s prorezima sa strane.

Galerija Hlače za plažu - 3 Hlače za plažu - 11 Hlače za plažu - 1 +9 C&A, 91 kn

Veliki prorezi osiguravaju maksimalnu prozračnost i udobnost, pa ne čudi što su upravo takve hlače među najpopularnijima za odlazak na plažu. Naravno, u takvim hlačama možete i na kavu, u šetnju, trgovinu, pogotovo na moru, gdje je sve opuštenije i ležernije.

Hlače za plažu - 5 C&A, 91 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Pronašli smo i modele od prozirnijih materijala koji također izgledaju vrlo atraktivno i s njima se ni za dana kada temperature dosežu svoj maksimum ne morate odreći dobrog stila. Naravno, tu su i harem hlače širokih nogavica skupljenih oko gležnja koje uvijek izgledaju šik i baš su stvorene za ljeto, bez obzira na to nosite li ih uz japanke, ravne sandale ili visoke potpetice.

Samo neka je prozračno: 15 pamučnih haljina na sniženju već od 83 kune Pamučne haljine na sniženju - 12 Pamučne haljine na sniženju - 10 Pamučne haljine na sniženju - 2 +12 Pamučne haljine na sniženju - 13

Bijele tenisice mogu se kombinirati na razne načine Od 70 kuna: 15 modela ljetnih tenisica koje će se moći nositi i najesen

Kakve vam hlače za plažu predlažemo, provjerite u fotogaleriji na početku teksta, gdje ćete pronaći 10 najlaganijih modela u kojima ćete željeti provesti cijeli dan.

Hlače za plažu - 1 Hailys (About You), 172 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Hlače za plažu - 2 Mini Velvet (Next), 514 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Hlače za plažu - 8 Pull&Bear, 179,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju