Uz prozračne i lagane katfane, tunike, paree i haljine, na plažu volimo nositi i hlače u kojima se osjećamo kao da nemamo ništa na sebi. Riječ je o najlaganijim modelima hlača širokog, lepršavog kroja, a obožavamo nositi i modele s prorezima sa strane.

Veliki prorezi osiguravaju maksimalnu prozračnost i udobnost, pa ne čudi što su upravo takve hlače među najpopularnijima za odlazak na plažu. Naravno, u takvim hlačama možete i na kavu, u šetnju, trgovinu, pogotovo na moru, gdje je sve opuštenije i ležernije.

Pronašli smo i modele od prozirnijih materijala koji također izgledaju vrlo atraktivno i s njima se ni za dana kada temperature dosežu svoj maksimum ne morate odreći dobrog stila. Naravno, tu su i harem hlače širokih nogavica skupljenih oko gležnja koje uvijek izgledaju šik i baš su stvorene za ljeto, bez obzira na to nosite li ih uz japanke, ravne sandale ili visoke potpetice.

Slika nije dostupna Od 70 kuna: 15 modela ljetnih tenisica koje će se moći nositi i najesen

Kakve vam hlače za plažu predlažemo, provjerite u fotogaleriji na početku teksta, gdje ćete pronaći 10 najlaganijih modela u kojima ćete željeti provesti cijeli dan.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju