Prugasti komadi nisu samo odjeća za ljeto. Dokazuje to i jesenske kolekcije koje su stigle u trgovine, a koje obiluju toplijim odjevnim komadima s crtama.

Galerija Prugaste majice i veste bit će hit ove jeseni s.Oliver 289 kn Reserved, 399,90 kn +7 H&M, 75 kn

Prugaste majice i veste bit će iznimno popularne ove jeseni. Riječ je o ležernijim komadima odjeće koji se vrlo lako kombiniraju za dnevne prilike. Lijepo će izgledati uz jednobojnu maksi suknju, poslovne hlače i traperice, ali i gležnjače, tenisice i čizmice.

Prugice mogu vizualno proširiti ili smanjiti siluetu. Za vizualno proširivanje birajte modele s vodoravnim predimenzioniranim crtama u svjetlijim bojama, a suprotan učinak imat će veste s decentnim okomitim prugama u tamnijoj paleti.

Reserved, 399,90 kn Reserved, 399,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na tržištu se mogu naći različiti modeli majica i vesta s prugama – od rastezljivih pamučnih modela s dugim rukavima do razigranih verzija toplog pletiva u šarolikoj kombinaciji boja.

Od 30 kuna: 10 midi suknji koje su savršene za odlazak na posao Suknje olovka kroja popularan su izbor za posao Bershka suknja, 149 kn C&A suknja, 30 kn (na popustu, prije 187 kn) +7 Next, Lipsy suknja, 222 kn

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 10 modela majica i vesta s prugama koje se mogu pronaći od 75 do 399 kuna, a koje će se nositi cijele jeseni.

Fashion Nova, 115 kn Fashion Nova, 115 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju