Za posebne prilike poput rođendana, vjenčanja i drugih vrsta proslava obično biramo nešto svečanije odjevne kombinacije.

Galerija Svečane haljine za posebne prilike Svečane haljine iz trgovina 2019. - 3 Svečane haljine iz trgovina 2019. - 6 +7 C&A, 442 kn

Klasičarke ne mogu bez male crne haljine koja se izvrsno kombinira s cipelama ravnih potplata i visokih potpetica, te s nizom zanimljivih modnih dodataka.

One odvažnije odlučit će se za model ukrašen blještavim aplikacijama poput šljokica ili s metalik efektom, a uz mudro kombiniranje s modnim dodacima lijepo će izgledati i jednostavna slip haljina.

Povrh svega na raspolaganju su i elegantni modeli s dodatkom čipke ili tila koje odbijaju izaći iz mode.

Svečane haljine iz trgovina 2019. - 4 H&M slip haljina, 145 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove i pronašli 10 modela svečanih haljina koje se prodaju u veličinama od XS do XL-a, a koje se prodaju po cijenama od 99 do 592 kune.

Pogledajte i koja se boja cipela najbolje slaže s određenom nijansom odjeće:

Odaberite prave: Koje se boje cipela najbolje slažu s određenom bojom odjeće? Zelene cipele sjajno će se slagati sa žutom bojom Plave cipele obožavaju traperice Bijela i zemljani tonovi dobar su par s narančastim cipelama +2 Zlatne sandale i crvena haljina - savršen par

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju