Iza vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle, je definitivno godina za pamćenje. U 2019. godini rodila je sina Archija, putovala u Južnu Afriku, obavljala svoje svakodnevne kraljevske dužnosti...

Galerija

Veći dio godine uživali smo i u vojvotkinjnim sofisticiranim, elegantnim i ženstvenim odjevnim kombinacijama s kojima je redovito privlačila pozornost javnosti - za vrijeme trudnoće kao i nakon poroda.

Njezin stil prepoznao je i cijenjeni magazin Vogue koji ju je uvrstio na svoju listu najbolje odjevenih slavnih žena koju tradicionalno objavljuju krajem svake godine.

Početak nove 2020. godine mi ćemo iskoristiti ćemo kako bi se prisjetili deset sjajnih vojvotkinjnih izdanja iz 2019. godine.

Meghan Markle u godini iza nas pokazala je da jednako dobro izgleda u raskošnoj Dior haljini za koju se šuškalo da košta nevjerojatnih 769 tisuća kuna, kao i u trudničkoj haljini iz H&M-a koja se prodavala za 209 kuna.

Odabrao Vogue: 10 najbolje odjevenih žena na svijetu u 2019. godini

U javnosti se osim u ženstvenim midi haljinama, pojavljivala i u kožnim suknjama i mini haljinama koje nisu čest izbor na kraljevskim dvorima, a dio njezinih modnih odabira pogledajte u našoj galeriji.

Meghan Markle u haljini H&M
Meghan Markle u haljini iz H&M-a (Foto: Profimedia.hr)