Iza vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle, je definitivno godina za pamćenje. U 2019. godini rodila je sina Archija, putovala u Južnu Afriku, obavljala svoje svakodnevne kraljevske dužnosti...

Galerija Meghan Markle u Diorovoj haljini rađenoj po mjeri Vojvotkinja je u Maroko stigla u haljini i štiklama modne kuće Valentino Trudna Meghan Markle u minici - 1 +2 Kombinacija u kojoj je lijepa vojvotkinja javnosti predstavila sina

Veći dio godine uživali smo i u vojvotkinjnim sofisticiranim, elegantnim i ženstvenim odjevnim kombinacijama s kojima je redovito privlačila pozornost javnosti - za vrijeme trudnoće kao i nakon poroda.

Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 1 Meghan Markle: Mrak čizme do koljena kao kruna izdanju za svaku pohvalu

Slika nije dostupna 10 slavnih vojvotkinja, princeza i kraljica koje izgledaju isto kao i prije 10 godina

Njezin stil prepoznao je i cijenjeni magazin Vogue koji ju je uvrstio na svoju listu najbolje odjevenih slavnih žena koju tradicionalno objavljuju krajem svake godine.

Početak nove 2020. godine mi ćemo iskoristiti ćemo kako bi se prisjetili deset sjajnih vojvotkinjnih izdanja iz 2019. godine.

Meghan Markle u godini iza nas pokazala je da jednako dobro izgleda u raskošnoj Dior haljini za koju se šuškalo da košta nevjerojatnih 769 tisuća kuna, kao i u trudničkoj haljini iz H&M-a koja se prodavala za 209 kuna.

U javnosti se osim u ženstvenim midi haljinama, pojavljivala i u kožnim suknjama i mini haljinama koje nisu čest izbor na kraljevskim dvorima, a dio njezinih modnih odabira pogledajte u našoj galeriji.

Meghan Markle u haljini H&M Meghan Markle u haljini iz H&M-a (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju