Meghan Markle i princ Harry obilježili su britanski Remembrance Day, dan prisjećanja na britanske vojnike poginule u Prvom svjetskom ratu.

Galerija

 

Remembrance Day u Velikoj Britaniji obilježava se 91. put, a vojvotkinja od Sussexa u četvrtak je prvi put prisustvovala njegovu obilježavanju.

Ceremonija odavanja počasti poginulim vojnicima održala se u Westminsterskoj opatiji te je za tu važnu prigodu Meghan Markle odabrala prikladnu elegantnu odjevnu kombinaciju sačinjenu od toplog tamnoplavog kaputa i baršunastog plavog fascinatora s potpisom klobučara Philipa Treacyja. Na kaputu Meghan je nosila crveni mak, simbol Dana sjećanja. Kaput koji djeluje vrlo udobno upotpunila je tankim crnim remenom, a od modnih detalja nosila je i crne kožnate rukavice.

Pažnju su privukle i vojvotkinjine čizme do koljena s potpisom Victorije Beckham, čija je cijena na sniženju bila 1250 funti (oko 10.762 kune) te su rasprodane. Model s visokom blok-potpeticom Meghan Markle nosila je i prošle godine na božićnoj misi, što da naslutiti da ove mrak čizme imaju posebno mjesto u garderobi vojvotkinje od Sussexa.

Odabrala Meghan Markle: Haljina vrijedna 163 kune stvorena za dnevne prigode

Do izražaja je došao i make-up 38-godišnje pripadnice kraljevske obitelji koji je njezinu licu dao svjež i blistav izgled. Osobito se istaknulo rumenilo u boji breskve kojim je Meghan jako lijepo naglasila jagodice.

Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 7
Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham (Foto: Getty Images)