Meghan Markle i princ Harry obilježili su britanski Remembrance Day, dan prisjećanja na britanske vojnike poginule u Prvom svjetskom ratu.

Galerija Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 1 Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 5 Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 6 +4 Meghan Markle prvi put je prisustvovala obilježavanju britanskog dana sjećanja na vojnike poginule u Prvom svjetskom ratu  

Remembrance Day u Velikoj Britaniji obilježava se 91. put, a vojvotkinja od Sussexa u četvrtak je prvi put prisustvovala njegovu obilježavanju.

Ceremonija odavanja počasti poginulim vojnicima održala se u Westminsterskoj opatiji te je za tu važnu prigodu Meghan Markle odabrala prikladnu elegantnu odjevnu kombinaciju sačinjenu od toplog tamnoplavog kaputa i baršunastog plavog fascinatora s potpisom klobučara Philipa Treacyja. Na kaputu Meghan je nosila crveni mak, simbol Dana sjećanja. Kaput koji djeluje vrlo udobno upotpunila je tankim crnim remenom, a od modnih detalja nosila je i crne kožnate rukavice.

Kraljica Letizia vs. Meghan Markle u Hugo Boss suknji - 2 Meghan Markle i kraljica Letizia u istoj suknji koja se rijetko kad viđa na kraljevskom dvoru

Meghan Markle u (ne)popularnom odjevnom komadu - 5 Meghan Markle: Dokaz da (ne)popularni odjevni komad voli "nesavršenosti" na tijelu

Pažnju su privukle i vojvotkinjine čizme do koljena s potpisom Victorije Beckham, čija je cijena na sniženju bila 1250 funti (oko 10.762 kune) te su rasprodane. Model s visokom blok-potpeticom Meghan Markle nosila je i prošle godine na božićnoj misi, što da naslutiti da ove mrak čizme imaju posebno mjesto u garderobi vojvotkinje od Sussexa.

Odabrala Meghan Markle: Haljina vrijedna 163 kune stvorena za dnevne prigode Meghan Markle Marks & Spencer, 163 kune Marks & Spencer, 163 kune +8 Marks & Spencer, 163 kune

Do izražaja je došao i make-up 38-godišnje pripadnice kraljevske obitelji koji je njezinu licu dao svjež i blistav izgled. Osobito se istaknulo rumenilo u boji breskve kojim je Meghan jako lijepo naglasila jagodice.

Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 7 Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju