Bliži se sezona vjenčanja, krstitki, pričesti i krizmi, pa će mnoge dame ovih dana krenuti u potragu za prigodnom odjećom.

Galerija C&A, 371 kn C&A, 148 kuna C&A, 222 kuna +17 C&A, 185 kuna

Velik broj pripadnica ljepšeg spola pritom će se vjerojatno odlučiti za haljine, omiljeni odjevni komad za gotovo sve svečanije prigode.

Pritom će mnoge od njih zaviriti u C&A, komercijalni modni brend koji je kod nas popularan i zbog toga što proizvodi odjeću u svim konfekcijskim veličinama, što znatno olakšava potragu za željenim komadima.
I mi smo odlučili "pročešljati" ponudu brenda i provjeriti kakvi su modeli svečanijih haljina trenutačno dostupni na njihovu webshopu.

C&A, 222 kune C&A, 222 kune (Foto: C&A)

S obzirom na to da su pred nama lijepi i topli dani koji će biti ispunjeni suncem, skloniji smo odabiru haljina u svjetlijim bojama i s klasičnim proljetno-ljetnim uzorcima poput npr. cvjetnog, pa smo se prilikom potrage fokusirali upravo na te modele. Za žene koje će ipak poželjeti haljinu u tamnijim nijansama pronašli smo i nekoliko takvih modela.

U galeriji pogledajte 20 haljina iz C&A za svečane prigode.

C&A, 594 kune C&A, 594 kune (Foto: C&A)

Od 147 do 367 kuna: 10 proljetnih haljina iz H&M-a u velikim konfekcijskim brojevima H&M, 294 kune H&M, 147 kuna H&M, 184 kune +7 H&M, 147 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju