Najpopularnija haljina za vjenčanja dolazi u čak osam boja te u veličinama od XS do XL, a kupiti se može na Amazonu.

Haljina brenda ETCYY idealan je izbor ako ste gošća na vjenčanju sudeći po njezinoj popularnosti i komentarima zadovoljnih žena koje su je dosad kupile. Lepršavi kroj haljine od četiri sloja volana te lagano plisiran laska i sitnijim i putenijim figurama, a sašivena je od prozračnog šifona koji podnosi i velike vrućine. Gola ramena haljini daju romantičan i ženstven štih. Haljina dolazi u osam nijansi, bež, crnoj, plavoj, višebojna, blijedo ružičastoj, ljubičastoj, bijeloj i žutoj, a cijena se kreće od 166 do 213 kuna ovisno o boji.

Najpopularnija haljina za vjenčanja dolazi u čak osam boja te u veličinama od XS do XL, a kupiti se može na Amazonu

Naravno, osim na vjenčanjima, ova haljina savršeno je nosiva i u drugim prigodama, od kave s prijateljicama do drugih svečanijih prigoda, a lijepo će izgledati i uz ravne sandale i uz visoke potpetice. Prema ocjeni kupaca, haljina na Amazonu ima 4,6 od 5 zvjezdica.

Haljina od 166 kuna savršena za vjenčanje Cijena haljine kreće se od 166 do 213 kuna ovisno o boji (Foto: www.amazon.com)

Ova haljina je tako slatka! To je savršena ljetna haljina za posebne prilike. Lagana je i prozračna. Možda nije sašivena besprijekorno, ali za tu cijenu je savršena. Jedva čekam odjenuti je na vjenčanju, napisala je jedna zadovoljna mušterija.

Slika nije dostupna 15 najlaganijih maksi haljina u kojima ćete se osjećati kao da nemate ništa na sebi

Princeza Charlene od Monaka u haljini za \'božice\' - 6 Charlene od Monaka: Tako lijepa haljina-plašt koja je zasjenila i "gole" štikle

Jako je udobna i može izgledati više ili manje svečano, ovisno o ostatku stajlinga. Kupila sam je u crnoj i bež boji. Već vidim da će biti jedan od ključnih komada moje garderobi u sljedećih nekoliko sezona. Kvaliteta je odlična i cijena još bolja, još je jedan od zadovoljnih komentara.

Haljina od 166 kuna savršena za vjenčanje - 3 Haljina je sašivena od prozračnog šifona koji podnosi i velike vrućine (Foto: www.amazon.com)

Pogledajte i 12 haljina idealnih za ljetna vjenčanja i druga slavlja:

Već od 99 kuna: 12 haljina idealnih za ljetna vjenčanja i druga slavlja Djevojka u haljini Mango, snižena s 449,90 na 199,90 kn H&M, snižena sa 69,99 na 38,99 eura (288,18 kn) +9 Uterqüe, snižena s 1190 na 450 kn


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju