Princeza Charlene od Monaka oličenje je sofisticirane elegancije, a haljinu u smaragdnoj boji koju je izabrala za gala večeru Crvenog križa zasigurno je još jedno njezino izdanje za pamćenje.

Galerija Princeza Charlene od Monaka u haljini za \'božice\' - 6 Princeza Charlene od Monaka u haljini za \'božice\' - 3 Princeza Charlene od Monaka u haljini za \'božice\' - 4 +3 Princeza Charlene od Monaka nosi 'gole' štikle  

Plavokosa princeza izgledala je predivno u smaragdno zelenoj kreaciji američkog brenda Marchesa. Kroj haljine prati liniju tijela te seže do poda, a u gornjem dijelu na predjelu dekoltea ima ovalni otvor koji ovoj sofisticiranoj toaleti daje dašak senzualnosti. Poseban je adut kreacije dugački plašt u istoj boji kao i haljina, a koji pak daje dašak dramatičnosti.

Princeza Charlene od Monaka - 1 Princeza Charlene: Trik-detalj koji damu pretvara u divu starog Hollywooda

Slika nije dostupna Catherine vs. Meghan: Kojoj bolje stoji haljina koju je buduća kraljevna nosila prva?

Stajling za 71. izdanje humanitarnog bala Crvenog križa Charlene od Monaka upotpunila je štiklama u boji kože koje su ujedno i prozirne, zvanim i "golim" štiklama. Dozu luksuza štiklama daju zlatni kamenčići s kojima su ukrašene. Od modnih dodataka 41-godišnja princeza izabrala je šarenu clutch torbicu i svjetlucave viseće naušnice.

Princeza Charlene od Monaka u haljini za \'božice\' - 4 Princeza Charlene od Monaka u smaragdnoj haljini brenda Marchesa i prozirnim štiklama u boji kože (Foto: Getty Images)

Pogledajte i najlagnije haljine u kojima ćete se osjećati kao da nemate ništa na sebi:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju