Godina na izmaku kao da je naprasno prekinuta u ožujku kada je većina svijeta završila u karanteni zbog pandemije. Netom prije dodjelom Oscara okončana je i tradicionalna sezona dodjela nagrada koja je magazinu Vogue dala dovoljno materijala da sastavi svoju tradicionalnu listu najbolje odjevenih slavnih osoba u godini.

Kako sažeti 2020. godinu kad je riječ o modi? Bila je to godina u kojoj su crveni tepisi otkazani, zvijezde su nas pustile u svoje kućne ormare i ceremonije dodjela postale su virtualne. Otkazana je i najveća modna noć u godini, Met Gala, jer je i muzej Metropolitan zatvorio svoja vrata. Naše omiljene slavne osobe i modne ikone mogli smo vidjeti na potpuno drugačiji način.

Slika nije dostupna Deset (ne)nosivih modnih izdanja svjetskih zvijezda koja su se najviše pretraživala

Članove kraljevskih obitelji u izdanju 'za po doma', street style zvijezde sa zaštitnim maskama u svojim odjevnim kombinacijama, a zvijezde poput Zendaye svoja izdanja za crveni tepih pokazale su na Instagramu umjesto na pravom crvenom tepihu.

Bila je to godina koju modna industrija neće zaboraviti. Kada pogledamo unatrag, teško je povjerovati da je sezona dodjela nagrada u siječnju, veljači i ožujku održana kao da se cijeli svijet uskoro neće zauvijek promijeniti. Oscari, Zlatni globusi, BAFTA i SAG dogodili su se prije globalnih karantena.

Slika nije dostupna Preporučuje Vogue: 30 komada koje je dobro imati u ormaru nakon 30. godine

Srećom, to nam je dalo uvid u to koje su zvijezde na putu da 2020. naprave svojom godinom. Kao i uvijek, ovogodišnja lista najbolje odjevenih nema veze samo s trenucima na crvenom tepihu koji su nas oborili glamurom. To je ujedno i posveta ljudima koji nam svaki dan serviraju stil, piše australski Vogue.

Među njihovim favoritima nalazi se devet žena i samo jedan muškarac. Zavirite u našu galeriju i provjerite tko se sve nalazi na popisu, a zatim dajte svoj glas osobi s najboljim stilom.

Po mom mišljenju, od svih osoba na popisu Voguea najbolji stil ima...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju