Ako ste jedna od onih osoba koja ne može zamisliti tuširanje bez čvrste podloge za kadu (ili tuš), Gorilla Grip je prava stvar za vas. Sadrži 320 pojedinačnih usisnih čašica koje se prilijepe uz podlogu i onemogućavaju proklizavanje kada se nalazite “ispod vode”.

Podloga Gorilla Grip stoji na mjestu bez obzira na količinu vode koju puštate preko nje, zbog čega ima više od tisuću izvrsnih recenzija na Amazonu, gdje se prodaje po cijeni od 20 dolara, odnosno oko 130 kuna.

Usisne čašice su vrlo moćne, kaže jedna korisnica na ovoj stranici. No isto tako sviđa mi se što ima rupice kroz koje voda prolazi i koje pomažu da podloga ostane čista između dvaju pranja.

Tuširanje Pravilo tri minute: Najveća greška koju radimo poslije tuširanja

Riječ je o antibakterijskom proizvodu koji se može prati u perilici rublja, a koji je dizajniran tako da odbija nakupljanje plijesni, što je inače čest slučaj s podlogama za kadu.

Podloga za kadu Gorilla Grip Moćne usisne čašice Gorilla Gripa (Foto: amazon.com)

Podloga dolazi u veličini 89 x 40 centimetara, a namijenjena je za korištenje u kadi i tuš-kabini. Dostupna je u dvadesetak boja, a na raspolaganju je sve od bijelih, svjetloplavih i ružičastih nijansi do crnih modela. Povrh svega, riječ je o proizvodu koji dolazi s garancijom od 10 godina.

Pogledajte i 10 gelova za tuširanje zbog kojih obožavamo jutra:

Gelovi za tuširanje: 10 mirišljavaca zbog kojih je tuširanje najbolji dio dana Gel za tuširanje Gel za tuširanje Herbae L'Eau cvjetnih i zelenih not250 ml, 120,50 kn Avon Senses Pure, 250ml 12,90kn +5 NIVEA Fresh Blends Watermelom, 250 ml, 34 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju