Crni petak već je neko vrijeme sinonim za najbolji šoping u godini jer tad hvatamo stvari koje želimo i volimo po znatno povoljnijim cijenama. Ovaj crni petak posebno će razveseliti fitness entuzijaste, koji će, osim sportske odjeće i obuće, na velikim popustima moći ugrabiti i sportske suplemente i opremu za fitness te ih tako prekrižiti s liste želja.

Svi koji cijene zdrav način života i vole se svakodnevno kretati znaju da se moraju osloniti na pomoć sportskih suplemenata ako žele poraditi na očuvanju svojih mišića. Mišići vole proteine i iako ih dobivamo iz različite vrste hrane, tijelo ne stvara njihove zalihe, pa ih moramo svakodnevno nadoknađivati želimo li da naš organizam bude otporniji, a mišići jači. Zbog toga se često oslanjamo na proteine u prahu, koje možemo kupiti u trgovini, kako bismo zadovoljili njihov dnevni unos.

Među najpoznatijim proteinima je whey, koji dolazi u različitim okusima, a upravo je on jedna od zvijezda ovogodišnjeg crnog petka Polleo Sporta. Kao trgovina koja shvaća koliko je važna briga o zdravlju tijela, Polleo Sport pripremio je mnogo toga za ovaj najveći dan za šoping u godini. Osim proteina u prahu, koji su na akciji 2+1 gratis, tu je i cijeli asortiman brenda Me: First na 20 % popusta, kao i 30 % popusta na sve čokoladice.
Za ovaj crni petak upotpunite svoju kućnu teretanu sportskom opremom Za ovaj crni petak upotpunite svoju kućnu teretanu sportskom opremom Foto: Getty Images
Osim neizostavnih proteina, na akciji su i vitamini i minerali te ono najbolje – oprema za fitness. Girje, bučice, utezi i šipke te sprave za vježbanje, sve to oduševit će one koji svakodnevno uživaju u tjelovježbi jer će moći obnoviti svoju opremu po povoljnijim cijenama ili nabaviti ono što im nedostaje kako bi upotpunili malu kućnu teretanu.

Svi znamo da se ponekad teško pokrenuti, pa ako ste jedan od njih, savjet koji se često nameće kada odlučimo promijeniti način života i motivirati se na tjelovježbu jest nabavka sportske odjeće i obuće. Osim što adekvatna odjeća i obuća omogućuju koži da diše i sprječavaju potencijalne ozljede, brojna istraživanja pokazala su da su za mnoge ona faktor koji vježbanje čini većim užitkom jer se u njima osjećamo ljepše i ugodnije. Za crni petak u Polleo Sportu mislili su i na ovaj segment, pa su pripremili odlične popuste na sportske komade kako biste još više uživali u vježbanju.
Lijepa i ugodna sportska odjeća i obuća nas motivira da nastavimo s vježbanjem Lijepa i ugodna sportska odjeća i obuća nas motivira da nastavimo s vježbanjem Foto: Getty Images
Iako crni petak prvenstveno volimo zato što se možemo nagraditi stvarčicama koje nam znače po puno povoljnijim cijenama, to je i idealno vrijeme za obavljanje blagdanskog šopinga. Razveselite prijatelje, sestru, brata ili bolju polovicu koji vode brigu o svome tijelu jednim fantastičnim poklon-paketom punim sportskih suplemenata i opreme za fitness te obavite božićnu kupnju unaprijed, a pritom i uštedite.

Ove je godine Polleo Sport odlučio sve iznenaditi ranije, pa se lista ovih fenomenalnih ulova može već sada nabaviti u njihovim trgovinama. Ako je nešto od onoga što vam treba na ovom popisu akcija, nemojte čekati crni petak kako vam ono što želite ne bi nestalo pred očima. Obnovite svoje zalihe proteina u prahu, čokoladica i sportske opreme i učinite korak naprijed prema još boljem i zdravijem načinu života.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Polleo Sport po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju