Živa na termometru već nam odavno poručuje da bismo gradski asfalt i užurbanu svakodnevicu što prije trebali zamijeniti laganijim tempom, uživanjem na plaži ili pored bazena. Odbrojavanje do godišnjeg podsjeća nas na to da je potrebno što prije obnoviti garderobu, kupiti novi badić i osigurati dovoljno zaštitnog faktora kako bismo bili potpuno spremni za plažu i morske radosti koje ne možemo dočekati.

Galerija C&A C&A C&A +21 C&A

Ljeto je godišnje doba koje vapi za bojama i uzorcima, a mnoge će se dame složiti da je pri odabiru kupaćeg kostima cilj pronaći model koji će u isto vrijeme sakriti nedostatke i naglasiti ono najbolje na nama. Bilo da ste ljubiteljica jednodijelnih kupaćih kostima, kojima je jednostavno naglasiti struk, ili su vam draži dvodijelni, kojima se kasnije lako poigrati i kombinirati ih s nekim drugim modelima, u novoj C&A kolekciji svatko može pronaći odgovarajući model za sebe. Kolekcija je stvorena za eksperimentiranje jer je pred nama razdoblje koje briše sva pravila i naređuje nam da maksimalno uživamo.

C&A C&A Foto: C&A

C&A kolekcijom dominiraju uzorci različitih kombinacija boja uz koje ćete najlakše istaknuti preplanulu put te zemljani tonovi, živahna roza, intrigantna crvena i otkačene boje poput svjetlozelene ili narančaste, koje su rezervirane za sve trendseterice koje se ne boje istaknuti svoj karakter u masi. Ako ste jednostavniji tip koji voli igrati na sigurno, istražite kupaće kostime mirnijih boja poput nježne ljubičaste ili vječnog klasika – kupaćeg kostima u bezvremenskoj crnoj.

C&A C&A Foto: C&A

Crni kupaći kostim elegantan je i sofisticiran izbor koji pruža profinjen dojam i zasigurno nikad neće izaći iz mode pa možemo reći da ulažemo u model koji će nam trajati godinama. Osim što će sakriti sitne nepravilnosti tijela, lako će se kombinirati uz omiljeni pareo ili kimono, šeširić ili kapu i ostale modne dodatke bez kojih ne možemo ni zamisliti odlazak na plažu.

Glavnu riječ na plaži ove će godine imati dvodijelni kupaći kostim visokog struka. Ti retrobiseri ponovno su se vratili u modu i ne samo da će vaš struk vizualno učiniti užim već laskaju i različitim oblicima tijela, pa je vaša jedina zadaća pronaći uzorak ili boju tog modela koji će vam istovremeno pružiti udobnost i samopouzdanje. Svoj glavni adut u kojem ćete provesti polovicu godišnjeg odmora pronađite u novoj C&A kolekciji.

C&A C&A Foto: C&A

Na visokim temperaturama, uz minimalno odjeće, kupaći kostim glavni je modni dodatak u kojem ćemo provesti najviše vremena, stoga bismo trebali uložiti trud i isprobati nekoliko modela kako bismo pronašli onaj koji je savršen za našu figuru i s kojim ćemo biti u potpunosti zadovoljni.

C&A kolekcija kupaćih kostima stvorena je za žene koje prate trendove, a svoju inspiraciju za adute u kojima ćete ove godine zablistati na godišnjem potražiti možete u našoj galeriji, u kojoj smo istaknuli neke modele u kojima ćete s guštom zaroniti u ljetne avanture.

C&A C&A Foto: C&A

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom C&A po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju