Nema sumnje da španjolski komercijalni modni brend ima veliku popularnost među trendsetericama, a vole ga i modne urednice.

Britansko izdanje popularnog modnog portala Who What Wear često izdvaja njihove odjevne komade koji su pravi sezonski must have, ali ovaj put pozabavili su se odjećom koju nikad ne kupuju u Zari. U nastavku provjerite što to njihove urednice i suradnice izbjegavaju kada se upute u šoping.

1. Hannah Almassi  hlače

Ne kupujem hlače u Zari jer mi nikada ne pristaju! Ja sam veličina 44 i ne odgovaraju mi osim ako nisu rastezljive ili imaju elastičan struk. Iako volim modele u njihovoj ponudi, čak mi ni veličina L ne pristaje, tako da sam ih jednostavno prestala isprobavati.

Kada je u pitanju ovaj brend, umjesto hlača biram suknje, posebno one koje su punije u donjem dijelu. Taj tip siluete odgovara mojoj figuri pješčanog sata, kazala je izvršna urednica britanskog izdanja portala WWW.


2. Joy Montgomery – traperice

Mnogi ljudi hvale Zarin jeans, ali zbog nekog razloga meni nikada nije odgovarao. Vjerojatno zato što sam vjerni fan Topshop traperica. Znam koja je moja veličina i koji mi stil najbolje pristaje. Žao mi je, Zara, ali neću tako skoro doći u tvoj odjel s traperom.

Međutim, ne želim zvučati kao modna žrtva, ali malo sam se zaljubila u njihove ovosezonske komade od organze. Predivni su, baš ono što želim nositi kako bih podigla svoje uobičajene svevremenske komade.


3. Alyss Bowen – traperice

Baš poput Joy, nikad ne kupujem traperice u Zari. Preferiram traper s malo više strukture i po mom iskustvu, Zarine traperice znaju izgubiti oblik tijekom dana.

Slika nije dostupna Tko zna – zna! Modeli suknji od kojih se Francuskinje ne odvajaju

Ali jako volim Zarine ljetne haljine midi kroja. Uvijek ih nabavim puno i iznosim ih tijekom toplijih mjeseci te im se vraćam iz godine u godinu.


4. Maxine Eggenberger – kupaći kostimi

Oduvijek sam prihvaćala svoje bujno poprsje, ali jedna mana vezana za moje grudi jest to što jednostavno ne stanem u većinu kupaćih kostima koje nude komercijalni modni brendovi. To me još više žalosti kada vidim kako je Zarina kolekcija kupaćih kostima jaka ove sezone.

Slika nije dostupna Hoćete li ih nositi? Traperice kojima se predviđa velika popularnost ove sezone

Njihove su košarice uobičajeno premalene. Jedan gornji dio bikinija koji sam probala jedva je pokrio moje grudi. Umjesto kupaćih kostima u Zari kupujem topove i haljine s pravokutnim izrezom ili pak onim u obliku srca jer moje grudi izgledaju sjajno u njima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju