Svjetski institut za boje Pantone objavio je prošli tjedan kako je boja koja će obilježiti 2022. godinu nijansa PANTONE 17-3938 Very Peri. Institut je po prvi put stvorio boju koja, kažu, odražava globalnu inovaciju i transformaciju, a radi se o kombinaciji plave boje s ljubičastim i podcrvenim tonovima.

Inače, predviđanja o boji koja će obilježiti godinu pred nama temelje se na analizi postojećih modnih trendova, tehnologija i gospodarskih uvjeta.

Kada su u pitanju modni trendovi, ova boja itekako je imala svoje mjesto na modnim pistama kao dio kolekcija za proljeće 2022. godine.

Boja se sviđa i vama, našim čitateljicama. U našoj anketi pitali smo vas biste li je nosili. Najveći dio odgovora bio je "da, i to baš često", nešto manje vas izrazilo je mišljenje da biste nosili ovu boju, ali podjednako kao i druge boje, a najmanje je bilo onih koji su odgovorili da se ova boja ne uklala u njihov stil zbog čega je ne bi nosili.

Slika nije dostupna Da, ne, možda... Hoćete li nositi boju koja će obilježiti 2022. godinu?

U svakom slučaju, na temelju rezultata ankete zaključili smo kako se radi o nijanski koja vam se baš, baš sviđa zbog čega smo u našoj galeriji izdvojili deset komada u boji s kojom u 2022. nećete pogriješiti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju