Ljetna sniženja su prilika za obnovu garderobe po povoljnijim cijenama. I dok se neki fokusiraju na obnavljanje ljetne garderobe pa kupuju haljine, suknje, bluze i druge lepršave ljetne komade, drugi povoljnije cijene koriste za kupnju jesenskih komada po povoljnijim cijenama.

Galerija Baloner je jedan od komada koje se isplati kupovati na sniženjima Massimo Dutti sako, snižen s 599 na 479 kn Jesenski komadi koje se isplati loviti na ljetnom sniženju - 9 +7 Mohito skinny traperice, snižene s 89,90 na 79,90 kn

Naime, trgovine tijekom ljetnih sniženja na svojim policama i u webshopovima redovito nude i i jesenske klasike poput skinny traperica, balonera, gležnjača, kaputa, jakni, pletiva...

Iako se radi o komadima koji će nakon što ih kupimo neko vrijeme ležati na dnu ormara, s dolaskom jeseni sigurno ćete biti sretni je ste primjerice kupili baloner po cijeni koja je duplo manja od one koja će vas dočekati u rujnu.

To znači da novac koji sad izdvojite za jesenske klasike (ako su vam oni potrebni) neće biti bačen novac. Ljeto će proletjeti, a vi ćete biti spremni za jesen i zahvalni jer ste na ljetnim sniženjima pametno kupovali.

Crne sandale su odabir koji se rijetko pokaže kao greška S ravnim potplatima i na petu: 15 crnih sandala na sniženju već od 75 kuna

Bijele haljine su nezaobilazan dio ljetne garderobe Bijele haljine na sniženju: 15 mini, midi i maksi modela iz kojih se nećete skidati do jeseni

I mi smo zavirili u ponudu trgovina i webshopova i u našoj galeriji izdvojili 10 komada koje možete uloviti na ljetnom sniženju, a koji će se savršeno uklopiti u jesensku garderobu.

Mango baloner, snižen s 999,90 na 499,90 kn Mango baloner, snižen s 999,90 na 499,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Jesenski komadi koje se isplati loviti na ljetnom sniženju - 9 H&M pletena haljina, snižena s 34,99 na 24,99 eura (187,81 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Jesenski komadi koje se isplati loviti na ljetnom sniženju - 8 C&A kaput, snižen sa 129,99 na 59,99 eura (450,86 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju