Mnogi će na pitanje koji je odjevni komad klasik ljetne garderobe, nezaobilazan komad bez kojeg je najtopliji dio godine nezamisliv, odgovoriti - bijela haljina.

Galerija Bijele haljine su nezaobilazan dio ljetne garderobe Bijele haljine na sniženju - 15 Bijele haljine na sniženju - 14 +12 Stradivarius, snižena sa 159,90 na 99,90 kn

Bijela haljina simbol je ljetnog odijevanja, odjevni komad koji nabacimo na sebe u kombinaciji s natikačama ili sandalama za izgled od milijun dolara.

Bijela haljina je i tako jednostavan odjevni komad koji zbog te iste jednostavnosti izgleda tako dobro. Osim toga, bijele haljine tako je lako kombinirati jer idu na sve.

Ako ste i sama zaljubljenica u bijele modele ljetnih haljina, u našoj galeriji izdvojili smo njih 15 raznih krojeva i dužina koji su trenutačno na sniženju.

Ljubitelji crne ove se boje ne odriču ni u ljetnim mjesecima Crne haljine na sniženju: 15 modela u bezvremenskoj boji već od 97 kuna

Lepršave haljine od prirodnih materijala su kao stvorene za odlazak na plažu Maksimalno udobne: 12 haljina za odlazak na plažu već od 29 kuna

Kada odaberete model koji vam najviše odgovara, dobit ćete nepogrešivi komad koji ćete nositi u svim prigodama sve do jeseni.

Bijele haljine na sniženju - 12 H&M, snižena s 19,99 na 15,99 eura (120,21 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Bijele haljine na sniženju - 5 Mohito, snižena s 229,90 na 199,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Bijele haljine na sniženju - 8 Monsoon, snižena s 865 na 430 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju