Sezona kupanja je službeno otvorena, a ljeto samo čeka da iskoristimo sve njegove čari. Kad krenemo na ljetovanje, valja se naoružati svim pomagalima koje će nam boravak na plaži učiniti još ugodnijim i ljepšim.

Jedno od najdražih ljetnih pomagala su luftići koji odavno nisu rezervirani samo za klince. Proteklih godina, na moru smo mogli vidjeti jata plastičnih ptica, poput plamenaca i bijelih labudova, a nakon njih su se pojavili jednorozi, kriške pizze, krofne u svim oblicima i veličinama te napuhane limuzine u koje stane cijela ekipa.

Galerija Plutajuće fotelje Plutajuće fotelje Plutajuće fotelje +0 Osim cvjetnog, dolaze i u prugastom uzorku

Međutim, svi ovi rekviziti zauzimaju puno mjesta, a o naporu kojemu izlažemo naša pluća ne moramo niti govoriti. Ako nemate namjensku pumpu, jako ih je teško napuhati, a za sve luftiće trebali biste na more ponijeti jedan dodatni kofer.

Kako bi stali na kraj ovom ljetnom „problemu“, pronašli smo novi ljetni hit – plutajuće fotelje koje zauzimaju jako malo mjesta, sklopive su, a površina koju treba napuhati je jako mala. Svi oni koji imaju djecu, znaju koliko je vremena i truda potrebno da nakon napornog dana na plaži ispušete luftiće, a plutajuće fotelje su rješenje i tog problema. Osim toga, dolaze u cvjetnom printu koji je apsolutni hit ove sezone, a možete pronaći i prugaste te jednobojne.

Plutajuće fotelje Dolaze u cvjetnom printu i možete ih pronaći na Amazonu za 350 kuna (Foto: Amazon)

Set plutajućih fotelja možete pronaći na Amazonu. Paket sadrži dvije podesive fotelje, a možete birati hoćete je koristiti u sjedećem ili ležećem položaju. Za dvije fotelje treba izdvojiti oko 350 kuna.

Naša plutajuća ležaljka je sklopiva i kompaktna, možete je vrlo brzo napuhati i ispuhati, a neće vam zauzeti puno mjesta pa je možete staviti u bilo koju torbu. Zgodno ju je ponijeti na plažu, a odlično je rješenje i za bazene. Opremljene su hladnom i udobnom mrežicom, a visokokvalitetni materijal je siguran i ekološki prihvatljiv, stoji u opisu proizvoda.

Plutajuće fotelje su na Amazonu dobile visoke ocjene, a po komentarima možemo vidjeti da su korisnici jako zadovoljni.

Plutajuće fotelje U jednom pakiranju dobijete dvije plutajuće fotelje (Foto: Amazon)

Ovo je najbolja ljetna sprava do sada, kaže jedna korisnica.

Lijepe su i udobne. Sviđa mi se što ih mogu ostaviti nekoliko dana, a da ne ispuste zrak. Ne zauzimaju puno mjesta pa ih nije potrebno ispuhivati i ponovno napuhivati, kaže drugi komentar.

Ovo je jako zabavno! Čvrste su, pružaju odličnu potporu pa su vam ruke slobodne za držanje koktela. Veličina je taman, a uz to su i zaista prekrasne, napisala je oduševljena korisnica.

Plutajuće fotelje Osim cvjetnog, dolaze i u prugastom uzorku (Foto: Amazon)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju