Prekrasan i sunčan početak jeseni mnogi su građani iskoristili za uživanje na otvorenom. Živo je bilo i u centru Zagreba gdje su mnogi uživali u toplom vremenu, a ljubiteljice mode su priliku iskoristile da gradom prošetaju u omiljenim jesenskim komadima.

To je učinila i plavokosa dama koju su fotografi snimili na zagrebačkom Trgu bana Jelačića.

Za jesenku šetnju iskombinirala je komade u omiljenim jesenski bojama. Preko krem dolčevite odjenula je bijelu vestu na kopčanje, a točka na "i" gornjeg dijela kombinacije bio je sako u bijeloj boji.

Donji dio kombinacije činila su dva omiljena jesenska komada. Uz kožnate skinny hlače u smeđoj boji, odjenula je bijele tenisice i potvrdila još jednom da su hlače od umjetne kože svestrani model koji odlično funkcionira u različitim kombinacijama i za različite prigode.

Zahvaljujući kožnatim komadima svaka kombinacija pa i ona najelegantnija dobiva dozu rokerskog šika, a hlače poput ovih savršeno će funkcionirati i u večernjim prilikama u kombinaciji s jednostavnim štiklama i lijepom bluzom.

U našoj galeriji možete pogledati odličnu street kombinaciju sa zagrebačke špice, kao i mali dio ponude kožnatih hlača u trgovinama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju