Ako volite junakinje iz bajki, sanjate o vjenčanju u stilu Pepeljuge, "Ljepotica i zvijer" vam je još uvijek jedan od najdražih filmova... onda imamo mjesto za odmor koje bi vam se moglo svidjeti.

U dolinama sjevernog Walesa smješten je, naime, bajkoviti toranj koji podsjeća na dom u kojem je živjela Matovilka, odnosno Zlatokosa.

Toranj Brynkir smješten je u mjestu Garndolbenmaen. Radi se o bajkovitom izdanju na pet katova koje je uređeno u stilu dostojnom omiljenih likova iz bajki. Između ostalog, tu su sobe u kojima dominiraju nježne ružičaste i plave nijanse, krevet za princeze, kada, gotički prozori...

Gosti se po kuli mogu penjati unutarnjim kamenitim stubištem koje ide u krug sve do vrha kule gdje je smješten dnevni boravak. Posebno divan detalj je prekrasan pogled na dolinu.

Na stranici na kojoj je moguće rezevirati ovu bajkovitu lokaciju navodi se da vas ne trebaju iznenaditi povremene posjete ovaca na poljima oko tornja.

Sedam noći u ovom tornju košta 638 funti (5502,82 kn), a oni koji su ga posjetili kažu da su se u njemu osjećali poput pravih princeza.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju