Koliko ste se puta zapitali gdje je nestalo onih 48 sati vikenda koji su prošli dok ste rekli keks. Tijekom radnog tjedna toliko žudimo za ta dva dana, a najčešće žalimo što ih nismo bolje iskoristili.

 

Galerija Uživajte u šopingu s frendicom Šoping u Designer Outlet Croatia po još nižim cijenama Cvjetni komadi nikada ne izlaze iz mode +1 Designer Outlet Croatia

Dokazano je da kvalitetno provedeni vikendi imaju veliki pozitivan utjecaj na novi radni tjedan. Naravno, mnogi se po velikim vrućinama skrivaju na kauču uz omiljenu seriju, zaboravivši onaj osjećaj potpune ispunjenosti i zadovoljstva koje možete imati ako odaberete prave stvari koje ćete raditi.

U nastavku teksta pročitajte koje to tri stvari možete napraviti tijekom vikenda, i to sve na jednoj lokaciji

1. Šoping

Istina je da odlazak u šoping pozitivno utječe na naše raspoloženje. To je najjednostavniji način za podizanje samopouzdanja, pogotovo ako ugrabite dobre komade na sniženju koje vam stoje kao saliveni. Naime, kupnja oslobađa endorfine koji su zaslužni za poboljšanje raspoloženja, a i pozitivno utječu na mentalno zdravlje. Ako ne znate kamo krenuti, povedite prijateljicu i zaputite se u Designer Outlet Croatia, a ona će vam sigurno biti zahvalna jer ćete moći zajedno uživati u svim pogodnostima koje taj kompleks nudi. Taj grad u malom nudi odlična sniženja od 30 do 70 % te ga upravo zbog toga čini odličnom destinacijom za šoping.

2. Odlazak na piće

Koliko puta ste poslali poruku ''moramo na kavu'', no na nju niste nikada niti otišli. Vikend je idealno vrijeme da taj dogovor i realizirate i javite se ljudima kojima ste to mnogo puta i poslali. Ako je vaša prijateljica iz točke iznad od tih ''žrtava'', onda spojite ugodno s korisnim te ju nakon kupovine odvedite na kavu.

Odmor nakon šopinga odradite uz veliku gastronomsku ponudu i osvježavajuće piće koje možete naći unutar otvorene arhitekture u village stilu, čiji je dizajn inspiriran hrvatskim regijama koje će vas podsjećati kako se niste odmakli od doma.

3. Koncerti

Ako nakon cijelog dana imate snage za dalje, ne morate puno razbijati glavu kamo dalje. Designer Outlet Croatia do 25. lipnja slavi prvi rođendan te su pripremili bogat glazbeni program za nadolazeći vikend uz odlične ponude u trgovinama centra. Još ovaj vikend imat ćete mogućnost uživati u glazbenim izvedbama poznatih izvođača naše pop-scene. Jedna prošlogodišnja studija psihologa iz Londona pokazala je kako odlasci na koncerte mogu pomoći da živite dulje jer pozitivno utječu na raspoloženje za čak 21 %, što produljuje životni vijek i do devet godina. Što znači: dobro društvo + dobar koncert = dulji životni vijek. Zvuči idealno, zar ne?

Više o Designer Outletu Croatia, kao i svim ponudama outleta potražite na stranici.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju