Soba s pogledom nije samo naslov romantične drame Jamesa Ivoryja iz 1985. godine s Helenom Bonham Carter i Julianom Sandsom u glavnim ulogama, već i san brojnih žena. O dobrom pogledu s prozora sanjamo kada otputujemo na odmor, ali i kada biramo svoj dom.

Galerija

Istraživanja su pokazala da boravak u prirodi opušta cijelo tijelo te poništava negativne učinke stresa. Stoga, kada ne možemo u prirodu u njoj želimo uživati barem s prozora vlastitog stana ili kuće.

Ne čudi stoga što lokacija objekta itekako doprinosi poželjnosti nekog objekta, ali i povisuje cijenu nekretnine.

Toga su svjesne i slavne dame iz svijeta filma, glazbe i mode. Ne samo da imaju na raspolaganju najbolje dekoratere za uređenje doma, već i biraju domove okružene zelenilom bilja i plavetnilom mora.

Sobe s pogledom slavnih dama - 1
Veličanstveni pogled Kourtney Kardashian u njezinom domu u Palm Springsu (Foto: Profimedia)

Obično je riječ o izdvojenim lokacijama koje pružaju maksimalnu privatnost, ali i mjestima na kojima se može uživati u miru i tišini.

Da bi dobar pogled još više došao do izražaja poželjno je postaviti veće prozore ili čak staklene zidove od poda do stropa koje se otvaraju prema tom spektaklu Majke Prirode.

Koje sve slavne dame uživaju u lijepim sobama s još ljepšim pogledom i gdje se one nalaze otkrijte u našoj fotogaleriji.

Sobe s pogledom slavnih dama - 10
Stan Karlie Kloss s pogledom na Manhattan (Foto: Profimedia)