Soba s pogledom nije samo naslov romantične drame Jamesa Ivoryja iz 1985. godine s Helenom Bonham Carter i Julianom Sandsom u glavnim ulogama, već i san brojnih žena. O dobrom pogledu s prozora sanjamo kada otputujemo na odmor, ali i kada biramo svoj dom.

Istraživanja su pokazala da boravak u prirodi opušta cijelo tijelo te poništava negativne učinke stresa. Stoga, kada ne možemo u prirodu u njoj želimo uživati barem s prozora vlastitog stana ili kuće.

Ne čudi stoga što lokacija objekta itekako doprinosi poželjnosti nekog objekta, ali i povisuje cijenu nekretnine.

Slika nije dostupna Da su nam najbolje frendice: 10 terasa slavnih dama na kojima bismo "visjeli" po cijele dame

Toga su svjesne i slavne dame iz svijeta filma, glazbe i mode. Ne samo da imaju na raspolaganju najbolje dekoratere za uređenje doma, već i biraju domove okružene zelenilom bilja i plavetnilom mora.

Obično je riječ o izdvojenim lokacijama koje pružaju maksimalnu privatnost, ali i mjestima na kojima se može uživati u miru i tišini.

Da bi dobar pogled još više došao do izražaja poželjno je postaviti veće prozore ili čak staklene zidove od poda do stropa koje se otvaraju prema tom spektaklu Majke Prirode.

Slika nije dostupna Garderobni ormar je san snova! Kristininu stanu u Kutini mnogi se ne mogu prestati diviti

Koje sve slavne dame uživaju u lijepim sobama s još ljepšim pogledom i gdje se one nalaze otkrijte u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju