Obožavatelje serije "Seks i grad" oduševila je vijest da ćemo u 2021. godini dobiti reboot u kojem ćemo imati priliku opet vidjeti Carrie Bradshaw, Charlotte York i Mirandu Hobbs. Sudbina Samanthe Jones još uvijek nije poznata.

Naime, znamo da se Kim Cattrall neće pojaviti u rebootu "And just like that…", ali još uvijek ne znamo hoće li je zamijeniti neka druga glumica ili će scenaristi jednostavno eliminirati lik Samanthe.

Ako se pak odluče za novu glumicu, Kim Cattrall već je dala svoj prijedlog za zamjenu. Kada se 2018. prvi put spominjala ta mogućnost, Kim je izdvojila dva glumačka imena.

Boginje Tiffany Haddish ili Sofia Vergara. Toliko je fantastičnih glumica koje bi Samanthu mogle učiniti svojom, napisala je Kim na Twitteru.

Prošle godine pojavile su se glasine da bi je zamijeniti mogla Sharon Stone. Ta opcija svidjela se Cynthiji Nixon: Mislim da bi Sharon, naravno, bila sjajna. Kim je bila nevjerojatna kao Samantha, a Sharon bi unijela nešto svoje u lik.

Slika nije dostupna Definitivna potvrda nastavka: Pogledajte prvu najavu novog "Seksa i grada"

Slika nije dostupna "Nemojte upropastiti seriju": I Sarah Jessica Parker sudjeluje u raspravi o Samanthinoj sudbini

Nisam čula ništa o tome, ali bila bi mi čast raditi sa Cynthijom, komentirala je glasine Sharon.

Među glumicama koje se sada spominju kao potencijalna zamjena za Kim našla se i Jennifer Coolidge koja je svojevremeno imala cameo u jednoj od epizoda serije. Iako mnogi misle da bi bila sjajna kao nova Samantha, za nju je Kim jednostavno nezamjenjiva.

Bila sam i još uvijek sam veliki fan serije. To je jedna od onih serija čije reprize stalno možeš gledati i nikad se ne umoriš od njih i moram reći da sam veliki fan Kim Cattrall. Mislim da je nitko ne može zamijeniti u toj ulozi. Ona je jednostavno bila savršena, zaključila je Jennifer.

Najviše mi se sviđa ideja da Kim zamijeni...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju