Nakon što su Sarah Jessica Parker, Kristin Daviss i Cynthia Nixon na svojim društvenim mrežama potvrdile snimanje reboota "Seksa i grada", postavilo se pitanje kako će u novoj seriji biti objašnjen izostanak mnogima omiljene Samathe Jones.

Naime, Kim Cattrall odavno je stavila točku na i kada je u pitanju popularna serija i ne planira povratak na male ekrane u ulozi Samanthe. Kreativni tim iza serije morat će nekako objasniti što se dogodilo s jednom od četiri kultne djevojke, a za prijedloge obožavatelja serije otvorena je i sama Carrie, odnosno Sarah Jessica Parker.

Naime, 10. siječnja novinarka i spisateljica Taffy Brodesser-Akner na Twitteru je objavila poveznicu na članak o ponovnom snimanju serije uz poziv da njezini pratitelji napišu svoj prijedlog objašnjenja Samanthine odsutnosti.

Veselite li se "Seksu i gradu" čak i bez Samanthe?

glasova:

Na njezinu objavu reagirala je jedna i jedina Carrie, odnosno Sarah.

Olovka i papir spremni, napisala je, a ono što je uslijedilo je gomila sugestija.

Slika nije dostupna Definitivna potvrda nastavka: Pogledajte prvu najavu novog "Seksa i grada"

Kim Cattrall u seriji Seks i grad Promašaj ili pogodak? "Seks i grad" vraća se na male ekrane, ali bez omiljene junakinje!

Iako su mnogi jednostavno odbacili mogućnost nastavka bez Samanthe, drugi su se bacili na posao i iznijeli svoje prijedloge. Neke donosimo u nastavku:

Vratio joj se rak i nedavno je preminula. Djevojke su slomljena srca i procesuiraju tu činjenicu.

Nakon što joj je dosadio muškarac s kojim je bila u SAD-u, preselila se u Pariz i upoznala gurua za samopomoć imena Graham.

Vratio joj se rak i preselila se u drugu zemlju na liječenje.

Preselila se u Dubai kako bi bila agentica velikoj zvijezdi. Sviđa joj se život tamo. Scene u seriji često započinju rečenicom 'Baš sam se čula sa Samanthom'.

Prijavila se za misiju na Mars i sada trenira.

Richard Wright je preminuo i ostavio joj svoje bogatstvo. Otputovala je kako bi se pobrinula za sve.

Nakon prolaska kroz tešku bolest Samanta shvati što ju je uistinu činilo sretnom i opet se poveže sa Smithom. Trenutačno plove po svijetu i vode ljubav po udaljenim otocima.

Sarah Jessica Parker na snimanju 'Seksa i grada' u kultnoj 'novine' haljini Johna Galliana Horoskop i "Seks i grad": Koji je outfit Carrie Bradshaw kao stvoren za vaš znak?

Slika nije dostupna Najgore i najbolje izdanje Carrie Bradshaw po odabiru stilistice koja je stvorila njezin stil

Jedina opcija koja mi ima smisla jest ta da je preminula. Tužna priča o ljubavi, gubitku i prijateljstvu. Priča o kretanju naprijed nakon gubitka prijateljice. Gledam seriju od početka. Nemojte mi je upropastiti.

Oni koji seriju neće gledati baš zbog izostanka Samante bili su kratki i jasni: Ako nemate Samantu, nemate seriju.

Sarah Jessica Parker nešto kasnije natuknula je da već postoji objašnjenje za odsutnost Samanthe, ali nije potvrdila je li netko među obožavateljima pogodio što će se dogoditi.

Tek je sugerirala da su neki bili blizu, a neki ne, bez navođenja konkretnih prijedloga.

Sada nam ostaje samo čekati i smišljati scenarije. Snimanje serije prema najavama bi trebalo krenuti na proljeće. Reboot će se zvati "And just like that..." i imat će 10 epizoda.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju