Iz HBO-a je stigla i konačna potvrda informacije da će serija "Seks i grad" u 2021. godini dobiti svoj reboot. Glasine koje traju već neko vrijeme dobile su potvrdu u nedjelju kada su tri od četiri zvijezde origninalne serije, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, na svojim društvenim mrežama podijelile kratku najavu nove serije.

Reboot će se zvati "And just like that..." i imat će 10 epizoda, a osim već spomenutih glumica izvršni producent bit će Michael Patrick King.

Kim Cattrall, četvrta članica originalne postave, kako se i ranije nagađalo, neće glumiti u ovoj seriji.

Veselite li se "Seksu i gradu" čak i bez Samanthe?

glasova:

Podsjetimo, serija "Seks i grad" prvi put je emitirana 1998. godine, a priča se vrtjela oko zaljubljenice u modu i kolumnistice Carrie Bradshaw (Parker) te njezine tri prijateljice - Mirande (Nixon), Charlotte (Davis) i Samanthe (Cattrall).

Kim Cattrall u seriji Seks i grad Promašaj ili pogodak? "Seks i grad" vraća se na male ekrane, ali bez omiljene junakinje!

Serija je trajala šest sezona i osvojila je sedam nagrada Emmy te osam Zlatnih globusa. Temeljena je na knjizi autorice Candace Bushnell, a njezin je kreator Darren Starr.

Serija je hvaljena zbog otvorenosti prema temi seksa, a kritizirana zbog neozbiljnog pristupa nekim problemima.

Nakon serije snimljena su i dva istoimena filma. Iako su imali odličan komercijalni uspjeh, kritika im nije bila naklonjena, posebno drugom dijelu iz 2010. godine.

Slika nije dostupna "Emily u Parizu": Carrie Bradshaw i Audrey Hepburn kao velika modna inspiracija

Slika nije dostupna 20 cipela s potpisom Carrie Bradshaw zbog kojih želimo u New York prvim avionom

A što će se događati s omiljenim junakinjama u novoj seriji, teško je reći, barem iz najave koja je sastavljena uglavnom od snimaka New Yorka bez detalja o priči. I objava iz HBO-a bila je slično nejasna. U njoj su rekli tek da će radnja serije pratiti Carrie, Mirandu i Charlotte na njihovu putovanju od komplicirane stvarnosti, života i prijateljstva u 30-ima do još kompliciranije stvarnosti, života i prijateljstva u pedesetim godinama života.

Iz oduševljenja na društvenim mrežama da se naslutiti kako i dalje vlada velik interes za tu seriju. Snimanje bi trebalo započeti u New Yorku krajem proljeća.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju