Još jedna godina primakla se svom kraju i došlo je vrijeme za tradicionalnu kompilaciju najboljih street style kombinacija. U nastavku pogledajte koje su špicerice oduševile "stroge" čitateljice portala Zadovoljna.hr u 2016. godini

Članci iz street style rubrike zahvaljujući vašem interesu spadaju među najčitanije i najpopularnije na našem portalu, a tako je bilo i u 2016. godini. U tradicionalnom godišnjem pregledu najboljih odjevnih kombinacija odlučili smo izdvojiti one špicerice čiji ste stajling najviše pohvalili, nagradili s najviše lajkova i o čijim se modnim izdanjima danima pričalo.

U siječnju, na samom početku godine, pažnju su nam ukrale prezgodne mame koje su svojom pojavom osvježile gradske ulice, a u tome su im pomogli njihovi modno usklađeni mališani.

Veljaču je obilježila poznata hrvatska manekenka Lidija Lešić koja je svojom odjevnom kombinacijom dokazala da je prava kraljica stila.

Cipele o kojima se ove godine najviše raspravljalo bez sumnje su platforme Elyse dizajnerice Stelle McCartney koje je u ožujku sjajno isfurala trendi dama sa zagrebačke špice.

S prvim zrakama toplog proljetnog sunca u travnju je službeno otvorena sezona mini haljina, a među špicericama koje su ih prve odjenule izdvojila se jedna zgodna plavuša u "boho" kombinaciji.

Svibanj je pošteno zažario zagrebački asfalt, a dodatno su ga zagrijale vatrene štikle jedne lijepe dame koja je dokazala da i minimalističko odijevanje može biti efektno.

Tia Jurčić, kći hrvatskog ekonomskog stručnjaka, profesora i političara Ljube Jurčića, plijenila je pažnju svojom dominantnom cvjetnom kombinacijom i odnijela titulu apsolutne street style zvijezde mjeseca lipnja.

Modno izdanje srpanjske street style kraljice prošlo je bez ikakvih zamjerki – ovoj ljepotici baš nitko nije mogao pronaći manu i sve je oduševila svojom tip-top kombinacijom u kojoj se istaknula fantastična prugasta haljina.

Kolovoz je obilježilo damsko izdanje jedne brinete s koje žene jednostavno nisu skidale pogled, što je sasvim normalno kada je u pitanju ovako lepršava i elegantna ljetna kombinacija koja je bila pravi kontrast uobičajenim ljetnim odjevnim komadima poput vrućih hlačica i minica.

Manje je ponekad više, a to je dokazala i street style zvijezda mjeseca rujna. Sve je osvojila najjačim ženskim adutom – neodoljivim osmijehom koji je zasjenio urbanu mladenačku kombinaciju.

U listopadu je najviše pažnje izazvala odvažna trudnica u mini haljini koja slavi ženstvenost blaženog stanja. Buduća mama svima je pokazala da trudnice ne trebaju zaboraviti na svoju senzualnu stranu i odreći se odjeće koju vole nego jednostavno moraju ostati vjerne svojim željama i nositi odjeću u kojoj se najbolje osjećaju.

Studeni je obilježio povratak najvećeg jesensko-zimskog trenda u 2015. godini – visokih čizama iznad koljena. Kako ih se sjajno može nositi uz skinny traperice svojim primjerom demonstrirala je lijepa plavuša koja je pokorila centar Zagreba.

U prosincu, na samom kraju godine, nasmiješila nam se šarmantna djevojka koja nas je oduševila svojom odjevnom kombinacijom u kojoj je dominirala fantastična poderana suknja i prljavo ružičasta bundica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju