Zlatna haljina čest je izbor za svečana događanja – kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. Na crvenom tepihu nosile su je sve od Kim Kardashian preko Jennifer Lopez i Beyonce do modne ikone Cate Blanchett.

Galerija Maja Šuput voli birati odjevne kombinacije koje će privući pažnju Maja Šuput u zlatnoj zaljini na crvenom tepihu Beyonce na Zlatnim globusima 2007. godine +4 Kim Kardashian na Met Galu 2018. godine

Zlatna haljina ima mnoga lica – popularni su modeli mini, midi i maksi kroja ukrašeni upečatljivim dekolteom, dubokim prorezom na predjelu nogu i bokova ili pak zanimljivim izrezanim dijelom na predjelu struka.

Čarima zlatna haljine ne može odoljeti ni Maja Šuput. Hrvatska pjevačica i poduzetnica zablistala je sinoć na predstavljanju jednog novog časopisa u Zagrebu upravo u zlatnoj kombinaciji. Odabrala je dugu večernju haljinu koja je istaknula njezinu ženstvenu siluetu.

Maja Šuput u zlatnoj zaljini na crvenom tepihu Maja Šuput u zlatnoj zaljini na crvenom tepihu (Foto: Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje / PR)

Gornji dio haljine s dugim rukavima pripio se uz tijelo dok su izrezi na predjelu trbuha istaknuli njezinu fit figuru koju ista održava redovitom vježbom – od plesanja na pozornici do trčanja za svojim sinčićem Bloomom.

Ja vidim samo trbušnjake, pisali su prijatelji pjevačice u komentarima na Instagramu i laskali njezinoj pojavi.

Donji dio haljine s porubom do poda u potpunosti je prekrio izbor cipela, dok je nešto širi kroj olakšao kretanje po crvenom tepihu.

Maja Šuput na Severininoj svadbi: Zlatna haljina za najglamurozniju gošću Maja Šuput na Severininoj svadbi 2015. godine Maja Šuput u zlatnoj haljini Jurja Zigmana na Severininoj svadbi Maja Šuput +3 Dizajnerica Matija Vuica s partnerom Juricom Popovićem

Maja Šuput u kombinaciji inspiriranoj najpoznatijom filmskom haljinom Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +1 Maja Šuput

Maja Šuput haljinu je sparila sa zlatnom torbicom iz Prade te nekoliko decentnih komada nakita, a kosu je podigla u visoku punđu po uzoru na francusku glumačku divu Brigitte Bardot.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte neka pamtljiva zlatna izdanja slavnih dama s crvenog tepiha.

Kim Kardashian na Met Galu 2018. godine Kim Kardashian na Met Galu 2018. godine (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju