Mnoge žene potajno sanjaju da budu osvojene na način kao iz holivudskih filmova. Oglas mladića sa zagrebačkih Vrbana bio bi dobar predložak za jedan takav film

Anonimni muškarac na tramvajskoj stanici u Vrbanima ostavio je neobičan oglas, koji je posredstvom društvenih mreža izazvao veliki interes osoba oba spola.

'Tražim curu s crvenom kosom, crnim martama i super osmijehom. U petak navečer/subotu ujutro je izašla iz tramvaja broj 32 oko tri ujutro. Ja sam onaj lik koji je sjedio na zadnjem sjedalu tramvaja s crnim hlačama, crnim tenisicama i smeđe-crnom jaknom.

Htio sam ti prići, ali sam se ustrtario. Ako čitaš ovo, nisam znao kako drukčije da te nađem pa sam odlučio pokušati ovako,' napisao je sramežljivi, ali poduzetan muškarac, te ostavio uz poruku svoj broj mobitela. Najnježniji prizor iz vlaka Dugo Selo -Zagreb pogledajte ovdje.

Neobična potraga za tajanstvenom djevojkom crvene kose vrlo brzo se proširila Facebookom, a mnogi su podijelili ovu fotografiju ne bi spojila djevojku i mladića iz noćnog tramvaja 32. Ovdje pogledajte djevojku sa zagrebačkog asfalta koja je 'obučena' za trčanje na tramvaj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju