Vječna romantičarka, princeza ratnica ili mudra i hrabra princeza – u kvizu saznajte koja ste Disney princeza i kako otputovati u jedan od najzabavnijih parkova svijeta.

Druženje s ogromnim Mickey Mouseom, šetnja dvorcima, uživancija i adrenalinsko uzbuđenje na raznim atrakcijama – sve je to samo djelić onoga što možete doživjeti u zabavnom parku Disneyland® Paris. Pretpostavka je da će baš svako dijete voljeti otputovati u ovaj svijet mašte, ali avantura u kojoj bajke postaju stvarnost bit će prava poslastica i za odrasle. 

U zabavnom parku Disneyland® Paris moguće je odletjeti na Mars, pokazati borilačke vještine u okršaju sa zmajem, uroniti u podvodni svijet, popeti se na Everest, suočiti se sa strahom od mraka u kući strave, ali i voziti se u ekstremnim vožnjama koje pružaju dozu adrenalina kakvu nećete nikada zaboraviti .

Glavni dvorac je konstruiran po uzoru na francuske kraljevske dvorce, a pri njegovoj izradi arhitekti su razmišljali i o kvaliteti svjetla pa su njegovo glavno pročelje okrenuli prema jugu kako bi fotografije posjetitelja u većini dana dobile najbolju moguću kvalitetu. Vrhovi tornjeva na dvorcima pozlaćeni su 24-karatnim zlatom, a prostorije su prepune zanimljivih kostima iz filmova. Zanimljivo je kako kostimi u ovom zabavnom parku čine najbogatiju zbirku kostima u Europi koja broji više od 250 tisuća primjeraka. U parku se moguće družiti i fotografirati s omiljenim Disney likovima, a kako biste imali personaliziranu uspomenu, odigrajte kviz i otkrijte koja ste Disney princeza. Možda baš tu princezu sretnete u parku i stvorite uspomenu za cijeli život.

 

Doživite nezaboravne trenutke u najzabavnijem parku na svijetu

Djeca diljem svijeta, ali i većina odraslih na listi želja imaju odlazak u jedan od najzabavnijih parkova na svijetu. Sada je to moguće za sve vas koji odlučite sudjelovati u nagradnoj igri dostupnoj na mrežnoj stranici priceless.com, digitalnoj platformi prepunoj iskustava kreiranih i dostupnih isključivo za korisnike Mastercard kartica.

Sve što je potrebno učiniti jest posjetiti priceless.com, registrirati svoju karticu (ako to prije niste učinili) i jednim se klikom prijaviti na nagradnu igru.

Prijave na nagradnu igru su otvorene do 21. studenog, a više informacija pronađite na linku. Sretno!

Nagradna igra u kojoj imate priliku osvojiti nezaboravan obiteljski vikend u zabavnom parku Disneyland® Paris dio je programa priceless.com, digitalne platforme koja nudi niz različitih iskustava dostupnih diljem svijeta. Upravo među tim jedinstvenim iskustvima, kreiranima posebno za korisnike Mastercard® kartica, baš svatko može pronaći nešto za sebe – bilo da se radi o gurmanima željnima novih gastronomskih doživljaja i vještina, avanturistima koji obožavaju prirodu, zaljubljenicima u stjecanje novih znanja koje nam donosi digitalna tehnologija, osobama koje žele uvijek pratiti najnovije modne trendove ili onima koji se jednostavno žele odmoriti na manje uobičajen način.

Posjetite priceless.com i započnite nešto neprocjenjivo™.

 


Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Mastercard po najvišim profesionalnim standardima.  

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju