Osim svakodnevnog pranja suđa, brisanja prašine i svih sitnica koje moramo obavljati svaki dan kako bi dom bio čist i uredan, trenutak u kojem na red dođe odmrzavanje zamrzivača u hladnjaku, sigurni smo, nikome nije drag. Iako postoje brojni načini kako taj nevoljeni posao odraditi što bezbolnije, postoji najjednostavnija opcija.

Najjednostavnija opcija je, ako vam budžet dopušta, priuštiti si hladnjak i zamrzivač s No Frost tehnologijom. Ovo su razlozi zbog kojih ćete poželjeti ovu tehnologiju u svojoj kuhinji.

1. Nema više odmrzavanja zamrzivača

Kao što i sam naziv tehnologije kaže, uz hladnjake s No Frost tehnologijom više nećete morati odmrzavati zamrzivač. Inače, pravilno bi bilo odmrzavati zamrzivač u trenutku kada debljina leda iznosi više od pola centimetra. Intenzivna cirkulacija hladnog zraka u odjeljku za zamrzavanje smanjuje razinu vlage i time sprječava nakupljanje leda na zidovima zamrzivača pa uz takve hladnjake ne morate više razmišljati o dugotrajnom otapanju. Idealno rješenje za vikendice u kojima ne provodite mnogo vremena su Gorenje hladnjaci koji su opremljeni tehnologijom koja štedi vrijeme i živce. Ako ste uspjeli uhvatiti vremena i pobjeći u mir za vikend, sigurni smo da ga ne želite provesti odmrzavajući hladnjak.

2. Više prostora u zamrzivaču

Manje leda u zamrzivaču, znači i više prostora. Iako se možda radi o malim uštedama, sjetite se samo koliko puta vam je baš trebao još jedan centimetar kako bi sve što želite čuvati u zamrzivaču stalo bez premještanja i izmišljanja novog načina organizacije namirnica.

3. Zamrznuta hrana više se ne lijepi jedna za drugu

No Frost tehnologija riješit će vas još jedne muke koju može stvoriti led. Već spomenuto intenzivno kruženje hladnog zraka u potpunosti onemogućava da se zamrznuta hrana zalijepi jedna za drugu. Tako više nećete imati problema ako iz zamrzivača posegnete baš za onim paketićem koji se nalazi u zadnjem kutku zamrzivača.

 

4. Omogućen je bolji pregled sadržaja u zamrzivaču

U zamrzivaču bez leda koji pruža više prostora imat ćete i bolji pregled na sadržaj koji se nalazi u njemu. Kako biste si dodatno pojednostavili korištenje zamrznute hrane savjetujemo da sve što zaleđujete označite i datumom kako ne biste zaboravili koliko dugo čuvate određenu namirnicu. Gotovo svaka namirnica koja se zaleđuje ima određeni rok trajanja u ledu. Saznajte kojim namirnicama možete produžiti vijek zamrzavanjem i na koliko dugo.

5. Svježa hrana ostaje svježa duže

NoFrost tehnologija osigurava i svježinu namirnica. Kombinacijom sustava IonAir i MultiFlow 360°, osigurava se dovoljna količina vlage koja omogućuje zadržavanje vitamina i minerala u hrani duži vremenski period. I ono što je najbitnije – čuva izvoran okus namirnica.

Ako vam se sviđaju sve navedene prednosti No Frost tehnologije, onaj koji će odgovarati baš vašim potrebama možete potražiti i među Gorenje hladnjacima koji su osmišljeni kako bi se korisniku omogućila najpraktičnija upotreba.

Sadržaj je napravljen u produkciji NOVA TV Content Teama u suradnji s "Gorenje Zagreb d.o.o." i u skladu s najvišim profesionalnim standardima.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju