Olivia Wilde plijeni pažnju gdje god se pojavi, pogotovo na plaži na rajskim Havajima gdje se pojavila u kupaćem kostimu koji vizualno stanjuje struk, a naglašava grudi

Galerija Olivia Wilde - 6 Olivia Wilde - 2 Olivia Wilde - 1 +3 Olivia Wilde u jednodijelnom kupaćem kostimu plave boje na Havajima
Olivia Wilde
nalazi se s partnerom Jasonom Sudeikisom i njihovih dvoje djece na odmoru na rajskim Havajima.

Olivia Wilde vratila se u top formu uz pomoć metode fitness trenerice Tracy Anderson.

Lijepa mama trogodišnjeg Otisa i jednogodišnje Daisy uživa sa svojim mališanima u morskim radostima poput sunčanja i plivanja. Uz to se bavi paddleboardingom, što je iznimno zahtjevna aktivnost koja djeluje na sve grupe mišića.

Američka glumica nalazi se u top-formi nakon dva poroda do koje je stigla rigoroznom vježbom u teretani po metodi trenerice Tracy Anderson.

Unatoč tome, kad je u pitanju odabir kupaćih kostima, i dalje prednost daje "pametnim“ jednodijelnim modelima s efektom steznika, koje vizualno stanjuju struk, a naglašavaju grudi.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kakve kupaće kostime Olivia Wilde bira za odlazak na plažu. Olivia Wilde - 3 Olivia Wilde u jednodijelnom kupaćem kostimu plave boje na Havajima (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju