Kad god se na njoj pojavi, Olja Vori svojim modnim kombinacijama razigra zagrebačku špicu, a tako je bilo i ove sunčane proljetne subote koja je u središte Zagreba privukla brojne šetače.

Galerija Olja Vori na zagrebačkoj špici - 3 Olja Vori na zagrebačkoj špici - 5 Olja Vori nosi pletenu majicu iz trgovine Massimo Dutti +4 Massimo Dutti, 69,95 eura

S dolaskom sve toplijeg vremena i skorašnjeg Uskrsa, i šušur na zagrebačkoj špici sve je glasniji i uzbudljiviji, a toj predblagdanskoj atmosferi pridružila s i Olja Vori. Velika ljubiteljica moda prošla je centrom Zagreba te je i ovoga puta privlačila poglede svojim stajlingom.

Olja Vori nosi pletenu majicu iz trgovine Massimo Dutti Olja Vori nosi pletenu majicu iz trgovine Massimo Dutti (Foto: www.massimodutti.com)

Složila ga je u kombinaciji bijele i crne s dodatkom smeđe boje, a za oko su nam prvo zapele Oljine hlače trapez kroja uz koje je nosila jednostavne smeđe cipele od brušene kože ravnog đona. Modni znalci mišljenja su da trapezice uvijek bolje izgledaju uz visoke potpetice ili obuću s debljim đonom, odnosno punom petom jer će tako figura izgledati skladnije, no Olja Vori ipak se odlučila za udobnost i komfor te je nosila ravni potplat.

To je splitski đir: Lepršava minica i čizme za upečatljivu šetnju gradom Street style u Splitu - 5 Street style u Splitu - 1 Street style u Splitu - 3 +3 Street stylerica iz Splita nosi torbu brenda Pinko, model Love mini Icon Simply

I torba je mrak: Olja Vori u bež baloneru koji ima malo drugačiji donji dio Olja Vori Modno izdanje Olje Vori Olja Vori +2 Street style izdanje Olje Vori

Uz "lepezaste" hlače odjenula je bijelu pletenu majicu s crnim prugama iz trgovine Massimo Dutti u čijem se dizajnu ističu klasična kragna i vezanje na debeli žniranac. Gore je nosila crni kaput s okruglim gumbima dužine do koljena i bijelu kapu sa šiltom, a u ruci kožnatu smeđu torbu. Outfit za zagrebačku špicu dodatno je podigla nakitom i lakom za nokte u ženstvenoj nijansi crvene boje.

Olja Vori na zagrebačkoj špici - 4 Olja Vori uz hlače trapez kroja nosi cipele s ravnim đonom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju