Najpopularnija splitska šetnica za lijepog vremena mami mnoge šetače, a sunčani, proljetni dan uvijek je dobar povod za izlazak iz kuće i uživanje u suncu i ljepotama Splita. Popularnom rivom prošetala se i mlada dama koja nas je osvojila svojim street styleom.

Galerija Street style u Splitu - 5 Street style u Splitu - 1 Street style u Splitu - 3 +3 Street stylerica iz Splita nosi torbu brenda Pinko, model Love mini Icon Simply

Glavna zvijezda street style kombinacije zgodne djevojke iz Splita bila je plava košulja-haljina mini kroja s ruskom kragnom i lepršavim donjim dijelom s volanom. Efektnu haljinicu kombinirala je s čizmama od brušene kože svijetlosmeđe boje u stilu kaubojki i najlonkama boje kože.

Preko kratke haljine svezane u struku nosila je elegantni sako plavkasto bijele boje od materijala nalik bukleu, a još malo plave boje dodala je torbom brenda Pinko ukrašenom metalnom kopčom s dvije ptičice, zaštitnim znakom tog talijanskog brenda, koje simboliziraju slobodu, ženstvenost i nježnost. Pinko su početkom devedesetih godina osnovali supružnici Pietro Negra i Cristina Rubini, a njihov dizajn prepoznatljiv je po kvalitetnim talijanskim ručno rađenim tkaninama za originalne i vrlo nosive kreacije.

Ljepotica iz Zagreba u svestranoj Zarinoj suknji s riskantnim prorezom Zara, 29,95 EUR Next, 27 EUR CCC, 9,14 EUR +5 Tommy Hilfiger (Fashion & Friends), 139,90 EUR

Uz balonere, traper, tenisice, štikle... Pogledajte kako se nose tajice na hrvatskim ulicama Tajice su čest prizor na hrvatskim ulicama Zagrebačko street style izdanje Zadarsko street style izdanje +5 Dubrovačko street style izdanje

Splitska street stylerica odabrala je model torbice Love Mini Icon Simply s metalnim lancem za nošenje preko ramena ili preko tijela, kako ju je nosila i zgodna brineta sa splitske rive, koja je stajlingu dodala i sunčane naočale marke Ray-Ban.

I prijateljica s kojom je bila u društvu nosila je minicu, kratku suknju crno-bijelog pepita uzorka, te crne kožnate čizme iznad koljena s debljim potplatom.

Street style u Splitu - 1 Street style mlade dame iz Splita u kratkoj košulji-haljini i čizmama (Foto: Duje Klaric/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju