Olja Vori uvijek privlači interes svojim modnim kombinacijama. Tako je bilo i na ljetnom partiju portala Zadovoljna.hr, kojim je najavljena treća sezona Zadovoljna akademije.

Galerija Olja Vori Olja Vori Sandale s blok-petom iz trgovina 2019. - 2 +4 Rochas sandale s efektom zmijske kože

Za prekrasno druženje u La Grmi odabrala je smeđi kombinezon Avola iz ovogodišnje proljetno-ljetne kolekcije Max Mare. Točnije, zablistala je u pamučnom modelu na jedno rame ovog talijanskog brenda koji ističe žensku siluetu.

Proslava nove sezone Zadovoljna akademije Zadovoljna akademija: Predstavljena treća sezona projekta koji pomaže ženama mijenjati živote

Kombinacijom su ipak dominirale smeđe kožnate sandale francuske modne kuće Rochas. Hrvatska trendesetica odabrala je ženstveni model na vezanje s uzorkom zmijske kože, koji je podigao cijelo izdanje.

Sandale s blok-petom iz trgovina 2019. - 5 Rochas sandale s efektom zmijske kože Foto: Internetske stranice proizvođača

Riječ je o modelu s blok-petom od 11 centimetara koja produžuje cijelu figuru, ali jamči udobnije i lakše kretanje nego što je to slučaj s klasičnim štiklama.

Olja Vori izdanje je dopunila mini torbicom zmijskog uzorka, osebujnim visećim naušnicama te atraktivnom cvjetnom krunom.

Olja Vori Olja Vori na partiju Zadovoljna akademije u La grmi (Foto: Andrea Paić)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela ljetnih sandala po uzoru na Olju Vori koje proljepšavaju žensku figuru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju