Olja Vori uvijek privlači interes svojim modnim kombinacijama. Tako je bilo i na ljetnom partiju portala Zadovoljna.hr, kojim je najavljena treća sezona Zadovoljna akademije.

Galerija

Za prekrasno druženje u La Grmi odabrala je smeđi kombinezon Avola iz ovogodišnje proljetno-ljetne kolekcije Max Mare. Točnije, zablistala je u pamučnom modelu na jedno rame ovog talijanskog brenda koji ističe žensku siluetu.

Kombinacijom su ipak dominirale smeđe kožnate sandale francuske modne kuće Rochas. Hrvatska trendesetica odabrala je ženstveni model na vezanje s uzorkom zmijske kože, koji je podigao cijelo izdanje.

Sandale s blok-petom iz trgovina 2019. - 5
Rochas sandale s efektom zmijske kože Foto: Internetske stranice proizvođača

Riječ je o modelu s blok-petom od 11 centimetara koja produžuje cijelu figuru, ali jamči udobnije i lakše kretanje nego što je to slučaj s klasičnim štiklama.

Olja Vori izdanje je dopunila mini torbicom zmijskog uzorka, osebujnim visećim naušnicama te atraktivnom cvjetnom krunom.

Olja Vori
Olja Vori na partiju Zadovoljna akademije u La grmi (Foto: Andrea Paić)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela ljetnih sandala po uzoru na Olju Vori koje proljepšavaju žensku figuru.