Omekšivač za rublje našoj odjeći, ručnicima, posteljini daje miris, mekoću i svježinu. I upravo je miris glavni kriterij kada odlučujemo koji ćemo omekšivač kupiti, a mi smo istražili koji je miris omekšivača za rublje najtraženiji u Hrvatskoj

Omekšivač za rublje danas je neizostavan artikl za njegu rublja u mnogim kućanstvima. Više i ne možemo zamisliti da u za to određen pretinac perilice rublja, prije nego je uključimo ne uspemo malo ove mirišljave tekućine koja odjeći, ručnicima, posteljini i drugim stvarima od tkanina daje mekoću, svježinu i, naravno, miris. Doznajte i kako napraviti vlastiti omekšivač s mirisom po želji.

Omekšivač za rublje našoj odjeći, ručnicima, posteljini daje miris, mekoću i svježinu

Kod kupovine omekšivača najveću pažnju dajemo upravo njegovom mirisu, a u širokom izboru u trgovinama svatko može naći miris po svom ukusu. Ipak, neki se mirisi sviđaju većini, a mi smo odlučili doznati kakvi se mirisi omekšivača najčešće mogu naći u hrvatskim kućanstvima.

Vodeće drogerije u Hrvatskoj
pitali smo koji su najprodavaniji mirisi omekšivača za rublje i prema njihovim odgovorima složili listu od 10 najtraženijih:

1. Proljetna svježina
2. Svježina vjetra
3. Cvjetni miris u kombinaciji s vanilijom i mušosom
4. Breskva
5. Ljetni povjetarac
6. Miris bobičastog voća u kombinaciji i mirisom egzotičnog cvijeća
7. Balzam/sensitive
8. Vanilija i orhideja
9. Voćne note isprepletene mirisima ljubičice
10. Lavanda i gardenija

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju