Američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania Trump u sklopu službenog posjeta Japanu doputovali su u grad Yokosuku.

Galerija Melania Trump Melania je u vojnu bazu stigla u bijelim balerinkama Prilikom ukrcavanja na brod Melania je nosila balerinke +1 Melania je na brodu balerinke zamijenila štiklama

Prva dama i predsjednik prvo su se uputili u bazu američkih marinaca stacioniranih u Yokosuki i ukrcali se na 257 metara dug američki ratni brod USS Wasp (LHD-1).

Prilikom ukrcavanja na brod Melania je nosila balerinke Prilikom ukrcavanja na brod Melania je nosila balerinke (Foto: AFP)

Izgleda da je Melania bila odlučna u namjeri da pred marince stane u "tip-top" izdanju, a ono očito nije uključivalo – balerinke.

Naime, prilikom ukrcavanja na sebi je imala bijele balerinke koje su u međuvremenu brzo zamijenjene žutim štiklama s vrtoglavom potpeticom.

Melania je na brodu balerinke zamijenila štiklama Melania je na brodu balerinke zamijenila štiklama (Foto: AFP)

Iako su mnogim ženama balerinke apsolutno nezamjenjive, prva dama SAD-a nosi ih rijetko, baš kao i ostalu obuću ravnih potplata. U većini javnih prigoda, čak i onih nešto ležernije prirode, Melania ipak bira cipele s potpeticom.

Tako je prošle godine u vrtu Bijele kuće zasadila drvo u prekrasnim, ali za tu prigodu potpuno neprimjerenim louboutinkama.

U štiklama je potom krenula i na japanski brod DDH-184 Kaga u društvu japanskog premijera U štiklama je potom krenula i na japanski brod DDH-184 Kaga u društvu japanskog premijera (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I:

Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Model Eden, Ralph & Russo Model Tribute, Yves Saint Laurent +17 Model Rockstud, Valentino

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju