Iako je prije nekoliko dana završilo „suđenje desetljeća“, kako su svjetski i domaći mediji nazivali pravni spor između glumca Johnnya Deppa i njegove bivše supruge, glumice Amber Heard, javnost još uvijek pomno prati svaki njihov pokret.

Amber Heard, zlonamjerno je klevetala Deppa i lažno ga je optužila za seksualno i obiteljsko nasilje, što je bitno utjecalo na njegovu karijeru. Jednoglasnom odlukom porote u Virginiji, Heard je proglašena krivom za klevetu i Deppu je dužna isplatiti 15 milijuna dolara odštete.

Presuda potvrđuje ono što smo govorili od samoga početka, da su tvrdnje protiv Johnnyja Deppa klevetničke i nepotkrijepljene ikakvim dokazima, na kraju suđenja je rekla Camille Vasquez, odvjetnica Johnnyja Deppa, koja je u proteklih šest tjedana zastupanja poznatog glumca pokazala brojne kvalitete i osvojila srca svjetske javnost.

Pokazala je da je "morski pas" i sada svi žele raditi s njom 

Osim što je osvojila srca javnosti, Camille si je otvorila brojna vrata u karijeri. Danas se sve više odvjetničkih društava u SAD-u natječe u angažiranju odvjetnice Camille Vasquez, koja s Deppom surađuje od 2018. godine, kada je prvi puta tužio britanski tabloid zbog lažne vijesti o obiteljskom i seksualnom nasilju prema Amber Heard.

Osim Camille, Deppa je zastupala cijela vojska odvjetnika. Njegov tim su činili Ben Chew, Stephanie Calnan, Andrew Crawford, Rebecca MacDowell Lecaroz, Yarelyn Mena, Jessica Meyers i Samuel Moniz, a Vasquez postala jedna od najpoznatijih nakon što je postala viralna na internetu.

Snimke na kojima Camille samouvjereno i profesionalno prekida odvjetnicu glumice Amber Heard, prikupile su milijune pregleda. The New York Times navodi kako agenti za talente i pravne tvrtke „kruže“ oko Camille i jedni se s drugima natječu u pokušaju da ju „pribave za sebe“.

Camille Vasquez trenutno radi kao suradnica u Brown Rudnick-u, a poznati i stariji odvjetnici vjeruju da bi uskoro mogla biti promaknuta na poziciju partnera.

Camille Vasquez Suđenje Depp-Heard, otvorilo joj je brojna vrata u karijeri (Foto: Profimedia)

Niti jedna tvrtka ne bi joj dopustila da ima ulogu u ovako velikom suđenju da je ne čeka jako svjetla odvjetnička budućnost. Postoje dva čimbenika bitna za stvaranje partnera – vaša kvaliteta i sposobnost da privučete posao. Ona ima sve. Vjerojatno može otići bilo gdje i sklopiti dogovor koji će biti dobar za nju. Pokazala je da je morski pas, rekao je poznati odvjetnik Judd Burstein.

"Camille je prava zvijezda"

Camille se prikazala kao pametna, staložena i kvalitetna odvjetnica čiji je učinak tijekom suđenja doveo do rijetke razine vidljivosti, smatra Burstein. Također napominje da je činjenica što je žena uvelike pridonijela njezinom uspjehu. Osim odvjetničkih ponuda, dobila je i nekoliko ponuda da se priključi TV kanalima.

Iz njezine firme, Brown Rudnick-a, rekli su da su oduševljeni što je javnost napokon vidjela ono što oni znaju godinama: Camille je prava zvijezda!

Camille Vasquez Camille Vasquez: Briljantna odvjetnica Johnnyja Deppa postala zvijezda preko noći

Camille Vasquez je 37 godina stara suradnica u odvjetničkoj tvrtki Brown Rudnick sa sjedištem u okrugu Orange u Kaliforniji. Njezin profesionalni fokus je zastupanje tužitelja u suđenjima za klevetu, a karijera će joj se nakon ovog velikog uspjeha zasigurno razvijati sve više i više.

Camille Vasquez Uz njezinu pomoć, Depp je oslobođen lažnih optužbi (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju