Prema anketi jedne britanske stranice, traperice "skinny" kroja rezervirane su isključivo za žene s izrazito vitkom figurom.

Galerija Skinny traperice Kelly Brook obožava nositi traperice skinny kroja Kelly Brook +3 Kelly Brook

Čak 60 posto ispitanika koji su sudjelovali u anketi smatra kako jedan od najpopularnijih modela traperica ne bi trebale nositi žene s izraženim oblinama, a 40 posto misli kako su one dobar odabir za žene svih konfekcijskih veličina. Prema mišljenju ispitanika, "skinny" traperice previše su uske za putenu figuru i bolje izgledaju na mršavim ženama.

Lijepo vrijeme zaslužno je za laganije kombinacije na ulicama Koje odlično izdanje! Brineta iz Zagreba u modelu traperica koji tako dobro produljuje noge

Međutim, Kelly Brook ne zamara s ovom raspravom i mišljenjem svojih sunarodnjaka. Lijepa 39-godišnja Britanka nekoliko je puta nosila titulu žene s najidealnijom figurom na svijetu i oduvijek je ponosna na svoje obline.

Kelly Brook obožava nositi traperice skinny kroja Kelly Brook obožava nositi traperice "skinny" kroja (Foto: Guliver/CoverImages)

Ja stvarno nisam mršava cura i uistinu volim hranu. Imam šlaufiće i grudi i nikada to ne bih mijenjala. Shvatila sam da se svi malo opustimo kada uđemo u tridesete. Uživaš u životu i svom tijelu, kazala je.

Blogerica Matea Frajsberger Dama iz Zagreba u trapericama za 149 kuna koje mogu nadmašiti "skinny" model

Prilikom nedavnog dolaska na snimanje jedne radijske emisije, Kelly je nosila upravo "skinny" traperice u kombinaciji s bijelom polu-dolčevitom, sakoom od tvida i bež štiklama. Još jednom je dokazala da ovaj model traperica u kojem je često viđamo itekako voli putenu figuru s oblinama i da će ih nositi bez obzira na to što drugi misle o tome.

Kelly Brook Kelly Brook (Foto: Guliver/CoverImages)

Od 118 kuna: 10 modela traperica u XL veličini koje laskaju ženskom tijelu Traperice u XL veličini 2019 - 8 Traperice u XL veličini 2019 - 11 Traperice u XL veličini 2019 - 7 +7 Traperice u XL veličini 2019 - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju