Hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Subašić pokazao je da nije samo vrhunski golman, nego i talentirani model.

Galerija Danijel Subašić u kampanji za hrvatski modni brend Cataleya - 2 Danijel Subašić u kampanji za hrvatski modni brend Cataleya - 7 Danijel Subašić u kampanji za hrvatski modni brend Cataleya - 6 +3 Danijel Subašić u kampanji za hrvatski modni brend Cataleya - 5 Odjenuo je novu kolekciju Cataleya Spot Linea modne kreatorice Martine i Vedrana Ješe te spojio dva "kluba" koja su u finalu Svjetskog prvenstva imala najviše svojih igrača - Zadar i Cataleyu.

Od samog osnutka modni brend Cataleya omiljen je među hrvatskim reprezentativcima, a osim Subašića rado ga odijevaju Ivan Perišić, Ivan Rakitić i Dominik Livaković, ali i svjetske nogometne zvijezde pa u šetnji Parizom Cataleyu nosi najbolji mladi nogometaš SP-a Kylian Mbappe, a Madridom će naš brend predstavljati njegov suigrač iz reprezentacije Thomas Lemar.

Najnovija kampanja snimljena je na ulicama Zadra, a maneken Suba usput je primao čestitke brojnih prolaznika. Zbog svjetskog srebra, naravno, ali i zbog odjevne kombinacije koja je odmah pobudila velik interes.
Danijel Subašić u kampanji za hrvatski modni brend Cataleya - 7 Danijel Subašić u kampanji za hrvatski modni brend Cataleya - 7 (Foto: Filip Brala)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju