Trend riskantnih haljina ispod kojih je donje rublje samo višak već godinama vlada crvenim tepisima. Nekada je bilo nezamislivo da se zvijezde pojave na svečanim događanjima u oskudnoj i provokativnoj odjeći, ali danas slavne dame bez zadržavanja slave svoj seksipil u izazovnim haljinama

Kada se američka pjevačica Toni Braxton 2001. godine pojavila na dodjeli nagrada Grammy u haljini Richarda Tylera, svijet je ostao šokiran.

Model haljine koji nije dozvoljavao nošenje donjeg rublja tada je bio pravo iznenađenje jer su prizori oskudno odjevenih zvijezda na svečanim događanjima bili prava rijetkost.

Moda se itekako promijenila u posljednjih 15 godina i danas se naglašavanje ženskog seksipila u izazovnim ili riskantnim odjevnim komadima više ne smatra provokativnim, ali neke haljine i iznenađuju konzervativniji dio javnost.

Na crvenim tepisima diljem svijeta nose se modeli 'opasnog' kroja u kojima je teško i stajati, a kamoli kretati se ili pak sjediti. Samo jedan krivi korak ili potez može otkriti previše, a kako se to ipak ne bi dogodilo slavne dame koriste veliku količinu samoljepljivih traka koje pomažu u izbjegavanju nezgoda.

U galeriji pogledajte 10 opasnih haljina u kojima se ne može... ama baš ništa.

Odobravate li nošenje ovako izazovnih haljina?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju