Luksuzni stan u kojem uz puno bjeline prevladava ljubičasta uz zlatne akcente oduševit će svaku ljubiteljicu energične i upečatljive ljubičaste boje.

Galerija

Ljubičasta boja simbolizira pravednost i dostojanstvo, a s godinama je postala simbol i za ravnopravnost spolova i snagu žena.

Ljubičasta nastaje kombinacijom tople i energične crvene te hladne plave boje, a ima svojstva obiju boja. Soba ljubičaste boje može potaknuti kreativnost kod djece ili umjetnika. Bila je omiljena boja egipatske kraljice Kleopatre.

Pokazala se i kao savršen izbor za uređenje luksuznog stana koji osvaja svojim prostranim open space planom. Puno bjeline prostor čini još većim, a sve je podignuto s obiljem ljubičaste boje uz zlatne akcente.

Ovalna ljubičasta sjedeća garnitura zauzima središnje mjesto u dnevnom boravku, a u čitav prostor savršeno su se uklopili kristalni lusteri iznad blagovaonskog stola te iznad kreveta u spavaćoj sobi - vrlo lijepo i otmjeno.

Kuća u Našicama: Najljepši dokaz da tamne boje u domu stvaraju čaroban ugođaj

Još malo ljubičaste dodano je s ljubičastim stropnim pločama koje daju čarobnu prigušenu svjetlost te stvaraju divan ambijent.

Osvojila nas je i kupaonica u bež mramoru i s ljubičastim stropom - divna kombinacija, zar ne?

Wow stan uređen u ljubičastim tonovima sa zlatnim akcentima - 2
Wow stan uređen u ljubičastim tonovima sa zlatnim akcentima (Foto: Living4media)