Blake Lively i Ryan Reynolds uskoro će treći put iskusiti čari roditeljstva. Slavna 31-godišnja američka glumica i njezin 42-godišnji suprug još nisu otkrili spol djeteta koje bi uskoro trebalo doći na svijet, a nisu potvrdili ni točan termin poroda.

Galerija Blake Lively Blake s kćerkicama James i Inez Blake u natikačama modne kuće Gucci +1 Blake u natikačama modne kuće Gucci

Međutim, s obzirom na to da je Blake početkom svibnja, kada je objavila da je trudna, već imala poveći trbuščić, nagađa se da bi njihova treća bebica trebala stići krajem ljeta.

Ljepotica u međuvremenu dane provodi što dalje od očiju javnosti i fotografi je tek povremeno uspiju uloviti u sređivanju svakodnevnih obveza. Tako su je ovaj put snimili na ulicama New Yorka dok je u društvu 4-godišnje kćerkice James, 2-godišnje Inez i prijateljice čekala taksi.

Blake u natikačama modne kuće Gucci Blake u natikačama modne kuće Gucci (Foto: Profimedia)

Visoke temperature koje ovih dana vladaju u Velikoj Jabuci očito ne smetaju glumici koja je za izlazak odabrala lepršavu dugačku ljetnu haljinu s masivnim cvjetnim uzorkom i ogrnula je laganim balonerom. Od sunca se zaštitila šeširom širokog oboda, a na nogama je imala natikače.

Sviđaju li vam se ovakvi modeli natikača proizašli iz mokasina?

glasova:

U pitanju je model modne kuće Gucci pod nazivom Princetown u bijeloj boji koji se mnogima, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, baš i ne sviđa.

Iako je itekako tražen među trendsetericama, ostale žene lako mu pronalaze mane, a kao glavnu ističu činjenicu da su ove natikače zapravo verzija mokasina.

Blake u natikačama modne kuće Gucci Blake u natikačama modne kuće Gucci (Foto: Profimedia)

Iskreno, ne mogu odlučiti što mi je ružnije. Obične mokasine ili ove natikače-mokasine, kako god se zovu. Oprosti, ali grozne su, jedan je od komentara korisnica Twittera koje su uglavnom hvalile glumičin odabir haljine, ali preko odabira obuće nisu željele prijeći.

Gucci, 575 eura (4245) Gucci, 575 eura (4245) (Foto: Farfetch)

POGLEDAJTE I KAKVE NATIKAČE VOLI ANGELINA JOLIE:

Angelina Jolie: Natikače kakvima će ortopedi uvijek reći odlučno "ne" Angelina Jolie u natikačama - 1 Angelina Jolie u natikačama - 2 Angelina Jolie u natikačama - 3 +3 Angelina Jolie u natikačama - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju