U blagdanskom ambijentu Gradskog kazališta Trešnja u utorak je predstavljena suradnja trgovačkog lanca Lidl Hrvatska i kazališta na produkciji predstave Orašar - bezvremenske bajke koja godinama jednako oduševljava i djecu i odrasle.

Galerija Orašar - nova predstava u kazalištu Trešnja - 7 Orašar - nova predstava u kazalištu Trešnja - 6 Orašar - nova predstava u kazalištu Trešnja - 5 +3 Orašar - nova predstava u kazalištu Trešnja - 4

Kazalište Trešnja po prvi puta će uprizoriti Orašara, i to u suradnji s Lidlom kao ponosnim partnerom produkcije predstave, dok će drvene igračke iz Lidla sudjelovati i u samoj predstavi.

Prisutnima na press konferenciji obratili su se domaćini - predstavnici kazališta Trešnja, glumci i autori predstave te predstavnici Lidla Hrvatska, a događaj je moderirala poznata glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica. Premijera Orašara održat će se 30. studenoga.

Ravnateljica Gradskog kazališta Trešnja, Višnja Babić te glumci Karla Brbić i Marin Klišmanić otkrili su razne zanimljivosti o ovoj čarobnoj predstavi, u režiji Paola Tišljarića i dramatizaciji Lade Kaštelan prema Hoffmannovoj bajci, koja nas vodi u svijet mašte u kojem ljubav i prijateljstvo pobjeđuju.

Voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska Marina Dijaković izrazila je veliko zadovoljstvo zbog suradnje Lidla i Trešnje te nam je rekla i nešto više o edukativnim i zabavnim igračkama iz Lidla, koje će u Lidlovim trgovinama biti dostupne od 19. studenoga.

Događaju su prisustvovale i brojne osobe iz javnog života: Ella Dvornik, Andrea Andrassy, Ana Vilenica, Ana Vučak Veljača, Krunoslav Klabučar, Petra Kurtela i ostali. Na kraju službenog dijela uzvanici su imali priliku razgledati asortiman Lidlovih igračaka koje će trajno ostati u prostoru igraonice Gradskog kazališta Trešnja, a prisutni mališani s velikim su veseljem otvarali poklone koje je Lidl pripremio za njih.

IZVEDBE OD 30. STUDENOG DO SREDINE SIJEČNJA

Ne propustite priliku sa svojim najmlađima pogledati ovu uistinu posebnu predstavu. Premijerna izvedba Orašara na rasporedu je 30. studenoga, a zadnja izvedba bit će sredinom siječnja 2019 godine.

Također, u igraonici kazališta Trešnja u subotu, 17.11., održat će se i kreativna radionica inspirirana Orašarom, u sklopu koje će se koristiti i edukativne drvene igračke iz Lidla. Ova radionica posebno je organizirana za djecu iz Dječjeg doma sv. Terezije od malog Isusa.

Inače, pomama za Orašarom ne jenjava godinama. Pogledajte i prizor ispred HNK-a koji se ne viđa često.

Orašar - nova predstava u kazalištu Trešnja - 4 Orašar - nova predstava u kazalištu Trešnja - 4 Foto: zadovoljna.hr
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju