Crne i štikle u boji kože među najpopularnijima su, ali još jedna boja cipela s visokim potpeticama je vrlo tražena – žuta. Ovoga proljeća možemo očekivati da ćemo štikle u žutoj boji često viđati na ulici.

Galerija

Boja sunca, žuta, povezana je s radošću, srećom, intelektom i energijom. Zrači optimizmom i ima topao učinak te budi vedrinu i potiče mentalnu aktivnost.

Žuta je izuzetno dobra za privlačenje pažnje pa ne čudi da mnoge žene vole nositi štikle u ovoj bojiPoznato je i da žuta boja podiže raspoloženje te je izuzetno dobra za privlačenje pažnje. Ne čudi stoga da mnoge pripadnice nježnijeg spola vole nositi modne detalje u žutoj boji, a mnogima su omiljene žute štikle.
Izgledaju zaista posebno i efektno te se sjajno kombiniraju s drugim bojama – gotovo su prilagodljive kao crne i štikle u boji kože.

Zara, 349,90 kn
Zara, 349,90 kn Foto: Internetska stranica proizvođača


Provjerili smo ponudu cipela s visokom potpeticom u žutoj boji iz novih kolekcija i pronašli osam modela zbog kojih već maštamo o proljeću. Žute štikle iz trgovina cjenovnog ranga od 195 do 1100 kuna pogledajte u fotogaleriji.
 

Proljetne kolekcije: 12 hlača koje mogu "dostojno" zamijeniti traperice