Jedan od detalja, odnosno trenutaka o kojem se priča nakon dodjele Oscara jest stilska transformacija Lady Gage.

Galerija Andrea Riseborough i Nicole Kidman Andrea Riseborough na dodjeli Oscara - 1 Andrea Riseborough na dodjeli Oscara - 2 +4 Anna Elisabet Eberstein na dodjeli Oscara - 1

Pjevačica i glumica na tepih boje šampanjca stigla je u haljini modne kuće Versace. Međutim, prije izlaska na pozornicu, na kojoj je izvela pjesmu "Hold My Hand" iz filma "Top Gun: Maverick", presvukla se u poderane traperice, majicu kratkih rukava i starke, a uklonila je i odvažni make-up s kojim je stigla na svečanost. Na pozornicu je izašla bez crvenog ruža i crne olovke za oči.

Prizori poput ovoga nisu toliko česti na svečanostima kao što je dodjela Oscara. Večer je to u kojoj se pazi na svaki detalj, od odabira haljine preko manikure, pedikure i frizure pa sve do make-upa, koji mora biti besprijekoran.

Lady Gaga na dodjeli Oscara Lady Gaga na dodjeli Oscara (Foto: Profimedia)

Ipak, sve češće na crvenih tepisima gledamo dame kojima upečatljivi make-up nije prioritet pa prednost daju prirodnom izgledu. Na crvene tepihe stižu s minimalno našminkanim licem ili bez make-upa.

Tako su se i na dodjeli Oscara istaknule dame koje su se odlučile za prirodni izgled. Osim Lady Gage koja je nastupila bez šminke, prirodnim izdanjem oduševila je supruga glumca Hugha Granta.

Anna Elisabet Eberstein na dodjeli Oscara - 2 Anna Elisabet Eberstein na dodjeli Oscara - 2 (Foto: Profimedia)

Anna Elisabet Eberstein nosila je glamuroznu crnu dugu haljinu bez rukava s prozirnim dijelovima. Izdanje je upotpunila zlatnom narukvicom, podignutom kosom i jedva primjetnim make-upom.

U njezino lice potrebno se dobro zagledati kako biste vidjeli ima li ga uopće. Situacija je slična i kod Andree Riseborough, koja je na dodjelu stigla kao nominirana u kategoriji najbolje glumice za ulogu u filmu Za Leslie.

Andrea Riseborough na dodjeli Oscara - 1 Andrea Riseborough na dodjeli Oscara - 1 (Foto: Profimedia)

Na tepih boje šampanjca stigla je u nježnoj ružičastoj haljini od čipke. Haljina dugih rukava u gornjem dijelu prati liniju tijela, dok se donji dio blago širi.

Marko Grubnić: "Ta haljina govori sve jezike ovoga svijeta" Cara Delevingne Hailey Bieber Angela Bassett u Moschinovoj haljini na Oscarima 2023. +3 Cate Blanchett na 95. dodjeli Oscara Fotografije s dodjele Oscara koje pokazuju da je žena ženi - podrška Ženska podrška na Oscarima Ženska podrška na Oscarima Andrea Riseborough i Nicole Kidman na dodjeli Oscara +1 Jamie Lee Curtis i Michelle Yeoh

Zahvaljujući pixie frizuri, glumičino lice došlo je do izražaja, kao i minimalni make-up, kojim je potvrdila da se na svečanostima poput dodjele Oscara može blistati i bez upečatljive šminke.

Lady Gaga na dodjeli Oscara - 2 Lady Gaga na dodjeli Oscara - 2 (Foto: Afp)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju