Tondach krovni prozori – estetika i kvaliteta vašeg doma.

U gradnji je sve veća potražnja za novim i zanimljivim rješenjima koja će trajati dugo, a posljednjih godina trendovi se mijenjaju brže nego ikada. Gradnja i renovacija je u porastu pa je i ponuda građevinskog materijala i namještaja vrlo široka. Poznavanje trendova i suvremenih tehničkih rješenja važno je kako investitorima, tako i projektantima i graditeljima. Estetika je danas jednako važna kao i kvaliteta stoga je, osim funkcionalnosti, jedinstvenosti i lijepog izgleda, kod odabira krovnih prozora bitno obratiti pažnju na racionalnu potrošnju energije, zaštitu od prodora vjetra i zvuka te ravnomjernu ventilaciju i svjetlost.

PR PR (Foto: PR) Kao vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala, Wienerberger svoje poslovanje temelji na pronalaženju inovacija i rješenja koja će svim korisnicima poboljšati kvalitetu življenja. Imajući na umu što je investitorima važno i što traže, a s naglaskom na kvalitetu i garanciju, Wienerberger je u svoju ponudu uvrstio Tondach krovne prozore. Wienerberger ponosno stoji iza Tondach krovnih prozora te njihovu kvalitetu garantira uz jamstvo od 10 godina na prozor, 20 godina na staklo te doživotno jamstvo na oštećenje od tuče. Osim kvalitete samih prozora, zahvaljujući kompatibilnosti Tondach krovnih prozora i Tondach crijepa, osigurana je značajno bolja kvaliteta cjelokupnog krovišta te sigurnost svih ukućana.

PR PR (Foto: PR) Izuzetna dizajnerska rješenja krovnih prozora pravi su izbor za sve prostore u potkrovlju jer savršeno propuštaju svjetlost i daju optimalnu količinu svjetlosti, što smanjuje umor i osigurava bolju produktivnost rada. Kako bi svaki korisnik pronašao svoj idealan model, u Tondach asortimanu dostupno je devet različitih modela krovnih prozora, svaki dostupan u šest najtraženijih dimenzija. Novost je da se u asortimanu Tondach krovnih prozora nalaze i električni prozore koji se upravljaju pomoću daljinskog upravljača. Značajna prednost u setu elektrifikacije je daljinski upravljač s kojim možete upravljati do 12 različitih uređaja u vašem domu te na taj način uvijek kontrolirati količinu svjetla.

Tondach tehnologija također osigurava nižu potrošnju električne energije za grijanje i klimatizaciju jer prozori zadovoljavaju najviše standarde kvalitete, osiguravajući optimalnu količinu svježeg zraka u prostoriji čime se smanjuje mogućnost kondenzacije i tako održava zdrava životna klima.

PR PR (Foto: PR) Ako tražite rješenja koja će racionalizirati potrošnju energije, želite očuvati okoliš i osigurati zdravlje i sigurnost svih ukućana, Tondach krovni prozori su kompletno rješenje za vas. Wienerberger godinama u ponudi ima cjelokupan program održivih građevinskih materijala i sistemskih rješenja kako bi dom izgrađen Wienerberger proizvodima bio vrhunske kvalitete. Više prirodne svjetlosti osigurat će boravak u vašem domu puno ugodnijim i ljepšim za živjeti, a na vama je samo da izaberete koji model vam se najbolje uklapa u životni prostor. Wienerberger tehnička podrška pruža besplatno savjetovanje i pomoć u odabiru idealnog prozora za dom zato posjetite stranicu, pogledajte ponudu i proučite sve pogodnosti koje dolaze u vaš dom s odabirom Tondach krovnog prozora.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju