Ni nekoliko dana nakon dodjele Oscara o Lady Gagi ne prestaje se pričati.

Veliku pozornost privukla je izvedba pjesme "Shallow" s glumcem Bradleyem Cooperom, ali i njezin emotivni govor nakon osvajanja kipića za najbolju originalnu pjesmu.

Pjevačica i glumica pozornost je privukla i svojim izgledom za koji je dobila same pohvale. Oko vrata je imala vrijedan dijamant koji je prije nje nosila Audrey Hepburn davne 1961. godine, oduševila je izborom crne haljine, a pohvale je dobila i za neupadljivi make-up čiji je bitan dio bila maskara Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume koja je izdržala sve emotivne trenutke.

Tim koji se brinuo za pjevačicin izgled ništa nije prepustio slučaju, a pripadnice ljepšeg spola proučile su svaki detalj glamuroznog izdanja. Između ostalog, nije im promaknuo ni lak za nokte koji je vjerojatno najpristupačniji dio izgleda Lady Gage.

Naime, na noktima je imala svijetloružičasti Essie lak za nokte koji je savršen izbor na nadolazeće proljeće. Nijansa "Strirring Secrets" dio je nove proljetne kolekcije, a cijena mu je 9 dolara (58,69 kn).

Essie lakovi za nokte prodaju se i u drogerijama u Hrvatskoj. 

Essie lak za nokte Essie lak za nokte (Foto: Essie)

A da je Lady Gaga "pogodila" kada je u pitanju izgled dokazuje i činjenica da je američki magazin Vogue njezinu haljinu stavio na popis deset najljepših.

10 najbolje odjevenih holivudskih dama na crvenom tepihu ovogodišnjih Oscara Najbolje haljine - 6 Najbolje haljine - 7 Najbolje haljine - 5 +7 Najbolje haljine - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju