Anamaria je razvila proizvod koji je namijenjen svima onima koji uz dobru kavu traže i osvježenje, ali i jednostavnu i brzu pripremu

 

Galerija PR PR PR +1 PR  Savršeno osvježenje za vruće dane dolazi upravo iz Anamarie! Instant napitak 3u1 Ice coffee je sve što ti treba kako bi pobijedio vrućinu i pronašao potrebno osvježenje na visokim temperaturama. Ovaj jedinstveni osvježavajući kavin napitak priprema se brzo i jednostavno uz dodatak hladne vode ili mlijeka te po želji uz kockice leda. Ukusno osvježenje spremno je za manje od minutu! 3u1 Ice coffee je proizvod koji nadopunjuje Anamaria liniju već postojećih instant kavinih napitaka 2u1 i 3u1: classic, latte, strong i macchiato. Svaki od ovih proizvoda izuzetno je kvalitetna kombinacija kave i mlijeka sa ili bez šećera. Posebni su po svojoj brzoj pripremi i savršenim kombinacijama omjera sastojaka koji tvore ukusne napitke.

PR PR

Instant napitci zadovoljit će svačiji ukus: 3u1 strong ističe se po jačini i većem udjelu kave, 2u1 latte ne sadrži šećer, 3u1 macchiato ima veći udio mlijeka, dok je 3u1 classic pažljivo odmjerena kombinacija ova tri sastojka. Na policam se već može pronaći redizajnirana linija koja se odlikuje novim privlačnim dizajnom, pri čemu je zadržala svoje dosad prepoznatljive boje pojedinog proizvoda. Sukladno željama i potrebama tržišta razvijen je i proizvod 3u1 Ice coffee koji svojom jedinstvenom recepturom nudi ukusno i osvježavajuće rješenje tijekom vrućih ljetnih dana.

PR PR

U Baloo beach clubu u sklopu Matilde beach resorta u subotu, 6. srpnja 2019. godine u Vodicama predstavljen je Anamaria 3u1 Ice coffee. Baloo beach club se nalazi na predivnoj plaži resorta i služi kao odlična platforma za predstavljanje i konzumaciju ovog osvježavajućeg napitka kada je potrebno osvježenje i predah od kupanja i sunčanja na visokim temperaturama. Po povratku iz SAD-a glumica, blogerica i model Sonja Kovač je među prvima kušala novi Anamaria 3u1 Ice coffee te se oduševila. Anamaria je razvila proizvod koji je namijenjen svima onima koji uz dobru kavu traže osvježenje ali i jednostavnu i brzu pripremu. Praktičan je i zbog malog pakiranja koji stane u svaki džep ili torbu te je kao takav idealan za konzumaciju gdje god se nalazili: kod kuće, na poslu ili na putovanju tijekom godišnjeg odmora. Kvalitetne sirovine, stalna kontrola i neprestana briga u pripremi vrhunskog proizvoda te pažnja koju pridajemo okusu i željama kupaca pretočena je u sve naše proizvode, a sve ciljem stalnog poboljšanja i napretka gotovog proizvoda i cjelokupnog poslovanja tvrtke Anamarija Company d.o.o.

PR PR

Ako još nisi, svakako potraži Anamaria novi proizvod u najbližoj trgovini i ovoga ljeta uživaj u ukusnom osvježenju ¬- Anamaria 3U1 ICE COFFEE!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju