Josipa Pavičić Berardini predstavila je svoju novu knjigu znakovitog naziva "Šest milimetara - ispovijest o boli i pobjedi", koja govori o autoričinoj borbi s karcinomom, a mi za vas imamo dva primjerka knjiga s potpisom autorice koja možete osvojiti

Suočivši se s dijagnozom karcinoma dojke u 35. godini, spisateljica i voditeljica Josipa Pavičić Berardini osjetila je strah i tugu - zbog liječenja koje je čeka, zbog najbližih, zbog brige za djecu… A zatim je odlučila da će slušati svoje tijelo i voljeti sebe, a karcinom prihvatiti kao dar. Bio je to prvi od šest koraka prema izlječenju koje je iskreno, emotivno i s mnogo snage i hrabrosti opisala Josipa u svojoj novoj knjizi "Šest milimetara - ispovijest o boli i pobjedi".

Josipa Pavičić Berardini predstavila je svoju novu knjigu znakovitog naziva 'Šest milimetara', koja govori o autoričinoj borbi s karcinomom

Kako se osjeća žena nakon dijagnoze karcinoma, od čega se sve mora oprostiti i kako može ponovno osmisliti svoj život, ali i koje popratne pojave terapije može očekivati, kako prilagoditi prehranu - na sva ta pitanja Josipa Pavičić Berardini dala je u svojoj knjizi jasne, praktične i provjerene odgovore. Ne dopustivši da je strah nadvlada, s punom sviješću suočila se s odlukama koje su bile pred njom, a njezina ispovijest može pomoći i brojnim drugim ženama koje se suočavaju s dijagnozom karcinoma.

Četvrta knjiga Josipe Pavičić Berardini predstavlja prekretnicu u njezinoj spisateljskoj karijeri i kako Josipa kaže, ''projekt njezinog života''. Na promociji knjige "Šest milimetara" održanoj u Zagrebu ulomke iz knjige pročitale su Josipine prijateljice i kolegice Barbara Nola i Daria Lorenci, dok je cjelokupnu večer vodila Ecija Ojdanić.

Josipa je danas voditeljica autogenog treninga, a bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške oboljelim ženama. Ambasadorica je Europa Donna Hrvatske, a predsjednica udruge, dr. Vesna Ramljak, potaknuta Josipinom intimnom ispovijesti, govori:

Ono što je novo i važno način je prikaza bolesti, od početka - prenošenje spoznaje o važnosti i vrijednosti života, koliko nam je bitno ući u sebe, prigrliti bolest, koliko nam je važna spoznaja razloga naše bolesti, kako ćemo oprostiti onima kojima trebamo oprostiti, kako oprostiti sebi? Ponajviše sebi! Šest milimetara lošeg će se, nadam se, pretvoriti u bezbroj milimetara dobrog.

Da se val dobrote širi dokazuje i činjenica da je autorica odlučila dio prihoda od svakog prodanog primjerka donirati udruzi Europa Donna za kupnju aparata za intraoperativno zračenje. Pročitajte i 5 najvažnijih savjeta ženama oboljelima od raka dojke.

Dvije sretne čitateljice osvojile su potpisani primjerak knjige "Šest milimetara - ispovijest o boli i pobjedi", a njihova imena su Tonćica Puljas i Nives Jakupek. Čestitamo dobitnicama kojima će nagrade stići na kućne adrese.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju