Ako je prosinac zadao udarac tvom kućnom budžetu, sigurno će te razveseliti vijest kako tijekom prve polovice siječnja u dm-u možeš ostvariti kupovinu koja donosi višestruke bodove – a potom i značajne uštede.

  Galerija PR PR PR +2 PR
Postupak se sastoji od tri koraka, pa krenimo redom.


1. Ulogiraj se s podacima sa svoje nove active beauty kartice na active beauty portalu, odaberi opciju kuponi i aktiviraj željene kupone koji donose višestruke bodove za brojne proizvode na dm-ovim policama.
2. Posjeti obližnju dm prodavaonicu do 15. siječnja gdje kupnjom jednog ili više proizvoda za koje si prethodno aktivirala/o kupon, ostvaruješ višestruke bodove.
3. Nakon što dosegneš minimalno 200 bodova, sljedeći ih mjesec možeš pretvoriti u popust na cjelokupni račun koji će te dočekati na blagajni u dm-u uz predočenje kartice dm active beauty.

Među proizvodima koji do 15. siječnja donose višestruke bodove su proizvodi s.he, ženske čarape dm-ove robne marke Stella Jones, prijeko potrebne tijekom hladnih siječanjskih dana te LVLY proizvodi za kožu koji će ju, uz pomoć meda od manuke, zaštititi od vanjskih utjecaja.

Česte zimske prehlade nisu blagonaklone prema našim nosevima, no papirnate maramice Soft&Sicher nježnog, baršunastog opipa bit će dovoljno nježne prema nosevima velikih i malih. Prva polovica siječnja dobra je prilika da ugrabiš i troslojni toaletni papir Green Tea Paloma, a uz proizvode marke Denkmit ili Faks tvoja će se odjeća i nadalje uspješno braniti od nepredvidljivih zimskih vremenskih uvjeta.

Popis svih proizvoda za koje dobivaš još više bodova pronađi na active beauty portalu. Proizvodi koji donose višestruke bodove mijenjaju se svakog 1. i 16. u mjesecu – pa zato ne zaboravi zaviriti na svoj portal i aktivirati željeni kupon. Stanje bodova možeš provjeriti u bilo kojem trenutku, također nakon što se ulogiraš na portal active beauty.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju