Falkensteiner Family Hotel Didora nedaleko od Zadra nudi jedinstven koncept obiteljskog odmora – zabavu, eko edukaciju i cijeli niz atrakcija za djecu do sada neviđenih u Hrvatskoj! Roditelji, što čekate?

Galerija PR Falkensteiner Family Hotel Didora Falkensteiner Family Hotel Didora +7 Falkensteiner Family Hotel Didora

Putovanja jačaju obiteljske odnose, potiču dječju znatiželju, neovisnost i osjećaj avanture. Kada putujete, svijet postaje dječja učionica! Ako imate djecu – uključujući bebe, djecu predškolske dobi i tinejdžere – a niste još otkrili Family Hotel Diadora u Falkensteiner Resortu Punta Skala – ne znate što propuštate!


Ovdje se doslovno ispunjavaju dječji snovi, a mališani kroz igru spajaju zabavu i učenje! S više od 1250 m² svijeta igre i zabave, igraonicama, Valo Jump zonom, kinom i zabavnim Playmobil kutkom, ovdje je baš sve prilagođeno najmlađim gostima. Velike i male goste čeka i wellness svijet Falky Spa, brojni sportski tereni, uzbudljivi vanjski zid za penjanje, bazen s toboganom te lijepo uređen prostor za zabavne igre i bowling u klubu Fortis.

PR PR Foto: PR


Bebe su ovdje zvijezde

Za najmlađe je fokus na osjetilima. Bebe će tako osjećati i istraživati morske spužve, školjke i druge zanimljive oblike iz Jadranskog mora. Slušati nježne zvukove valova, dupina i galebova i opuštati se uz miris eteričnog ulja lavande. Njihovo slatko drijemanje pratit će zvuci famoznih Morskih orgulja!

A imamo i divne vijesti za mlade mame i tate! U sklopu posebnog paketa i Falky SPA programa mladi će roditelji kroz stručnu demonstraciju naučiti kako masirati bebe te sami uživati na masaži.

Osim prostora za spavanje i vanjskog igrališta, posebna pažnja posvećena je jaslicama i prostoru za mijenjanje pelena i dojenju. Tu je i čajna kuhinja Biberonia gdje roditelji mogu pripremiti dječje obroke sa svježim voćem i povrćem u bilo koje doba dana i noći.

Svaki vikend organizirane su Music & Art Baby besplatne radionice po ORFF Schulwerk programu gdje mališani razvijaju kognitivne i motoričke sposobnosti uz ples, glazbu i likovno izražavanje.

Falkensteiner Family Hotel Didora Falkensteiner Family Hotel Didora Foto: PR

Najuzbudljivije obiteljsko mjesto na Jadranu

Nogometna akademija, masterchef, znanstvena akademija, Fortis Entertainment & gaming – besplatno korištenje igara u gaming i bowling zoni u Fortis Clubu, brojne zanimljive radionice i pregršt animacije i zabave, ples, pomorske aktivnosti… toliko je uzbuđenja za mlade goste!

U znanstvenom laboratoriju budući znanstvenici kroz eksperimente uče kako koristiti sunčevu energiju i snagu vjetra, kako funkcionira desalinizacija i mnoge druge zanimljive procese. Ako vaše dijete voli nogomet, obožavat će jesenski nogometni kamp od 27. – 31.10. s nogometnim klubom Austria Wien!

Falkensteiner Family Hotel Didora Falkensteiner Family Hotel Didora (Foto: PR)

Rezervirano samo za roditelje

Dok su djeca zaokupljena uzbudljivim avanturama, za roditelje su tu sadržaji Fortis Cluba s fitness centrom, osobnim trenerom, restoranom i sportskim barom. Poseban užitak i opuštanje uz masaže i cijeli niz tretmana čeka ih u Acquapura SPA i to uz 15% jesenskog popusta! Vrijeme je za planiranje obiteljskog odmora iz snova!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju